Manolas érkezhet a védelembe

A legfrissebb hírek szerint a Vörös Ördögök a Roma játékosával szeretnék megerősíteni az idei szezonban eléggé gyengélkedő védelmüket.


Az olasz lapértesülések szerint Ole Gunnar Solskjaer első számú célpontja a Roma védője Kostas Manolas, akiért 32 millió fontot kellene fizetnie a manchesteri gárdának.

 

A Metro értesülései szerint pedig a Manchester United már fel is vette a kapcsolatot az olasz csapattal a 27 éves védővel kapcsolatban, akit a nyár folyamán vásárolhatnak ki a szerződéséből.

 

A görög válogatott játékost tavaly a Chelsea is szerette volna megszerezni, de végül nem jött össze az üzlet, viszont azt leszögezte, hogy szívesen kipróbálná magát más országokban.

 

 

"Természetes, hogy az ember a világ legjobb csapataiban szeretne focizni, mint a Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain vagy a Bayern München" - nyilatkozta júliusban Manolas a Sport 24-nek.

 

"Úgy gondolom, hogy mindenhol megállnám a helyemet, még a Barcelónánál is - annak ellenére, hogy sosem beszéltem velük."

 

Az olasz klub mindenképpen meg szeretné tartani a görög védőt a szezon végéig, viszont már kinézték maguknak a Sampdoria játékosát, Joachim Andersent a pótlására, amennyiben a téli átigazolási időszakban távozna Manolas.

 

Solskjaer a hírek szerint először a védelmet szeretné megerősíteni a csapatnál, amely 21 mérkőzés alatt eddig 32 gólt kapott idén.


The Sun

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!