Haladás De Gea és Martial hosszabbításának ügyében

A Manchester United "halad" David de Gea és Anthony Martial szerződéshosszabbítása felé, állítja a csapat megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


A klub mindkét játékos esetében élt a jelenleg is érvényes szerződésükbe belefoglalt, 2020 júniusáig szóló egy éves hosszabbítási opcióval, az új megállapodásukról szóló tárgyalások pedig azóta is folyamatosak.

 

A Sky Sports News értesülései szerint Martial esetében már közel a megegyezés egy öt évre szóló szerződésről, miután sikerült áttörést elérni az egyeztetések folyamán.

 

Amikor a tárgyalásokkal kapcsolatos friss információkról kérdezték, Solskjaer így felelt:

"Szerintem a klub halad, igen, de ennek a kérdéskörnek a megválaszolást szeretném inkább az erre feljogosított személyeknek meghagyni."

 

"Nem tudom, hogy mennyire vagyunk messze a megegyezéstől, de remélhetőleg a következő hetekben szolgálhatunk néhány jó hírrel."

 

 

A United azon lesz, hogy megbízott menedzserük irányítása alatt sorozatban nyolcadik mérkőzésüket megnyerjék, amikor pénteken az Arsenal vendégei lesznek az FA-kupa negyedik fordulójában.

 

Úgy tudni, hogy az Ágyúsok érdeklődtek a klubnál Eric Bailly kölcsönvételét illetően, végleges megvásárlási opcióval egybekötve.

 

Amikor az információk helyességéről kérdezték, Solskjaer így felelt:

"Nem lennék meglepve, ha így tettek volna. Részemről ennyi. Előfordulnak ilyen dolgok. Mindig vannak ilyen spekulációk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!