Fellaini megegyezett a kínaiakkal

A Manchester United megegyezett a kínai Super League-ben szereplő Shandong Luneng csapatával Marouane Fellaini átigazolásának feltételeiről.


A belga játékos állítólag már át is esett a kötelező orvosi vizsgálatokon így hamarosan aláírhatják a felek a szerződéseket.

 

Fellaini, aki novemberben múlt 31 éves még 2014-ben csatlakozott a Unitedhez az Evertontól 27 millió angol font ellenében. Ő volt az első komoly igazolása a Vörös Ördögöknek Sir Alex Ferguson visszavonulása után.

 

Fellaini csütörtökön ezt a sokat sejtető képet posztolta közösségi oldalán

 

Tavaly nyáron Mourinho irányítása alatt írta alá új, két évre szóló kontraktusát, mely 2020-ig lett volna érvényes. Fellaini azonban a klub ideiglenes menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer érkezése óta mindössze három játékpercet tudott felmutatni hét meccsen, így a United illetékesei a játékos elengedése mellett döntöttek.

 

Fellainit egykori Evertonos edzője, David Moyes hozta egyébként az Old Traffordra, de Louis Van Gaal és Jose Mourinho irányítása alatt is megbecsült tagja volt a United keretének. A szurkolók közt meglehetősen megosztó személyiségnek és játékosnak számító belga 177 alkalommal lépett pályára vörös mezben, melyeken 22 találatig jutott.


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!