Ole: Ez a csapat mindent megnyerhet

Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, a Manchester United fiatal csapatában megvan minden, hogy nagyszerű dolgokat érjen el.


A csapatból ketten - Phil Jones és Anthony Martial - is szerződést hosszabbítottak az utóbbi időben, miközben az Akadémián keresztül továbbra is felfelé törnek a tehetséges fiatalok, Solskjaer pedig úgy véli, a fiatalok és a tapasztalt játékosok elegye jó helyzetbe hozhatja a Unitedet az elkövetkezendő években.

 

"A klub és a csapat mindent megnyerhet" - mondta Ole a tegnapi sajtótájékoztatóján.

 

"Ha megnézed a játékosokat, az éveik számát, azt mondhatod el, hogy ők fiatalok. Rengeteg fejlődés van bennük. De kell az is, hogy néhány tapasztalt játékos maradjon, előrelépjen és igazi vezérré váljon. Paul és Jesse abban a korban vannak, melyben azt várjuk, hogy felelősséget vállaljanak. Ez a klub és ez a csapat mindent megnyerhet."

 

"Nyilvánvaló, ebben a szezonban messze vagyunk ettől, de el kell kapni az előttünk lévő csapatokat, különösen a City-t, a Liverpoolt és a Tottenhamet."

 

"A Spurs-t legyőztük, így tudjuk, hogy képesek vagyunk erre, de kell a kiegyensúlyozottság. Megvan a lehetőségünk, hogy a felkészülésünkben és minden másban nagy különbséget tegyünk. Amikor a Moldéhoz kerültem, tizedikek voltak 2010-ben, majd 2011-ben megnyertük a bajnokságot, szóval soha nem mondd, hogy soha!"

 

 

PHIL REMEKÜL EDZ

 

Pénteken Jones 2023-ig hosszabbította meg szerződését és amikor a menedzsert a 26 éves védő korábbi sérüléseiről kérdezték, Ole azt felelte, nagyon szeretné, ha Phil lendületet szerezne és azáltal kevesebbet töltene az oldalvonalon kívül.

 

Amióta Solskjaer a menedzser, Jones mind a 10 mérkőzésen pályára lépett - akár kezdőként, vagy padról beállva.

 

"Amióta visszatértem, Phil minden nap edzett, ami kulcsfontosságú számára, mert ha egészséges, akkor fejlődni fog. Jól teljesít edzésen."

 

"Korábban voltak olyanok, amikor akkor is játszania kellett, amikor nem volt 100%-os állapotban. Most minden egyes mérkőzésre készen állt. Reméljük, továbbra is egészséges marad."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Fulham - Manchester United

Premier League 26. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!