Ole szívesen fogadja Fergusont a rangadó előtt

A Manchester United megbízott menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elárulta, a Liverpool elleni rangadó előtt semmilyen, Sir Alex Fergusonra jellemző volt elmetrükköt nem kíván bevetni, de elmondása szerint a korábbi szakvezetőt szívesen látják az öltözőben.


Decemberben a United simán, 3-1-re kikapott az Anfielden, ami Jose Mourinho utolsó találkozója lett a manchesteri kispadon, ám azóta, Solskjaer irányításával újjáéledt a csapat és most ismét a liverpooliak ellen készülhet.

 

A nagy meccsek előtt Mourinho szívesen vetett be trükköket, akárcsak Solskjaer mentora, Sir Alex. Mikor arról kérdezték, megpróbál-e hasonló dolgokat bevetni, Ole így felelt: "Nem. Nem hiszem, hogy Jürgen Klopp elolvassa, amit mondok, én sem olvasom el, amit ő mond."

 

"De nagyon üdvözölnénk, ha beszélni akarna a játékosokkal [Ferguson], mert tudjuk, mennyit jelentett neki, hogy megelőzze a Liverpoolt. Úgy gondolom, a játékosaink tudják, mit jelent ez a meccs a Man Unitednél mindenkinek."

 

 

Solskjaer tudja, hogy vasárnap érzelmekkel teli Old Traffordot láthatunk majd, ám a norvég azt akarja, csapata csakis az előtte álló feladatra koncentráljon.

 

"Néhány ilyen meccset én magam is játszottam, ismerem a fontosságát mind a szurkolók, mind pedig az itt dolgozók körében. Voltak olyan megjegyzések, hogy ez a legnagyobb meccs, de a mi munkánk az, hogy amikor elkezdődik vasárnap a mérkőzés, a teljesítményünkre figyeljünk csak."

 

"Nem az érzelmekről szól. Persze megértem, hogy érzelmek jöhetnek be, de nekünk koncentráltnak kell maradnunk, de persze egy kis harc is kell."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 27. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!