Ole: Remélem, Mata hosszabbít

Ole Gunnar Solskjaer elmondta, világossá tette Juan Mata számára, hogy azt akarja, továbbra is a Manchester United játékosa legyen és reméli, hogy a középpályás aláírja új szerződését.


Mata jelenlegi kontraktusa a szezon végén lejár és a 31 éves játékos még nem írta alá hosszabbítását, ráadásul más klubokkal is szabadon tárgyalhat.

 

A hét elején megjelent hírek szerint a United megtette legutolsó ajánlatát a spanyol felé, hogy megpróbálja megtartani őt.

 

"Ő egy fantasztikus személyiség és játékos" - nyilatkozta Solskjaer a Sky Sports News-nak.

 

"Rajta múlik a dolog. Beszéltem vele és tudja, milyen sokra tartom őt. Nagyon örültem neki a múlt héten, sokkal jobb lett volna, ha azt mondhattam volna, hogy Juan szerezte a Chelsea ellen a győztes gólt."

 

"Teljesen profi, majd meglátjuk, sikerül-e megállapodnunk."

 

 

Solskjaer Mata honfitársát, David De Geát is méltatta, aki az elmúlt hetekben több kritikát is kapott hibái miatt. Legutóbbi hibája után lőtt gólt Marcos Alonso, amivel a Chelsea pontot rabolt az Old Traffordról. A menedzser azonban a kapus mögé állt, támogatva őt, hogy túllépjen hibáin.

 

"Szerintem David egy kiváló kapus. Mentálisan erős. Az elmúlt hetekben sokat szerepelt a lapokban, de van ilyen. Elhatározta, bizonyítani fog nekem és a szurkolóknak is. Mi mögötte állunk."

 

"A világ egyik legjobb kapusa - szerintem a legjobb. Egy kis porszem került a gépezetbe, de ez mindenkinél előfordul."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!