Sanchez-Dybala csere a láthatáron?

Az olasz lapértesülések szerint a Manchester United és a Juventus hajlandó lenne egy Alexis Sanchez-Paulo Dybala csereüzletre.


Több olasz hírforrás, köztük a Corriere di Torino is beszámolt arról, hogy a United és a Juventus között már folynak a tárgyalások az esetleges üzlet feltételeiről. Az említett hírforrásra és hírre egyébként a mai napon a Sky Sports is hivatkozott.

 

Az argentin támadó csupán 29 alkalommal lépett pályára az idei szezonban az olasz bajnoknál, ezért a nyáron minden bizonnyal távozni fog.

 

A Premier League remek döntésnek tűnhet a 25 éves játékos számára, a United pedig hajlandó lehet kifizetni érte a közel 100 millió eurós kivásárlási árat, de a mellőzött Sanchezt is belevonnák az üzletbe.

 

 

A chilei játékos az érkezése óta nem igazán tudja bebiztosítani magát a csapatnál, az idei szezonban összesen 20 alkalommal lépett pályára a bajnokságban.

 

Az elmúlt napokban arról szóltak a hírek, hogy Sanchez ügynöke a Juventusszal tárgyal, amely szívesen látná a soraiban a 30 éves támadót, viszont csak akkor, ha hajlandó engedni az 500 ezer fontos heti fizetéséből.


Football Italia

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!