Gomes sokat akar elérni

Angel Gomes, a Manchester United fiatalja szeretne áttörést elérni a közeljövőben, amit barátai, Jesse Lingard és Jadon Sancho már elértek.


A 18 éves támadó két évvel ezelőtt mutatkozott be a Vörös Ördögök első csapatában, de annak ellenére sem jutott rendszeres lehetőséghez, hogy utánpótlás szinten kiválóan teljesített.

 

Ole Gunnar Solskjaerban megvolt a hajlam, hogy amikor csak lehet, betegye őt a csapatba, így kapott két bajnokin szerepet Gomes, mindkétszer a padról beállva.

 

A játékos a felkészülési szezon során megmutathatja majd, mire képes és tudja, egy esetleges jó szereplés a nyár folyamán sokat segíthet abban, hogy az új szezonban többet játszhasson a nagyok között.

 

A MEN Sport néhány hete arról írt, hogy a Barcelona figyeli Gomes fejlődését, ám a salfordi születésű középpályás álma továbbra is az, hogy gyerekkori kedvenc csapatánál érjen el áttörést.

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy hazai tehetségek miként szerezhetnek tapasztalatot külföldi bajnokságokban, Angel így felelt: "Sokaknak, akik megtették ezt, kifizetődő volt, de reálisan nézve mindenki más és mindenkinek megvan a maga ideje az áttörésre."

 

"Remek példa erre Jesse Lingard" - folytatta Gomes a SoccerBible-nek adott interjúban. "Kicsivel később tört be, mint sok más játékos az ő korosztályából, de látszik, mit ért el mára. Hatalmas tett."

 

"Jadon Sancho egy másik példa. Egy darabig együtt játszottunk korosztályos válogatottakban, majd megtette azt a lépést, hogy külföldre ment, mert úgy érezte, készen áll arra, hogy első csapatban szerepeljen. Azóta mindenkinek megmutatta, mire képes."

 

"Mindez az időzítésről szól. Ami engem illet, bármerre is vezet a pályafutásom, készen akarok állni arra, hogy amikor a Man Unitednél elém tárul a lehetőség, éljek vele."
 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!