Az Inter lemondott Lukaku megszerzéséről?

A legfrissebb olasz értesülések szerint a milánói csapat lemondott a csatár megszerzéséről, ugyanis nem hajlandóak kifizetni érte a United által kért kivásárlási árat.


Romelu Lukaku iránt az idei nyáron élénken érdeklődött az Inter csapata, ezt maga Antonio Conte is megerősítette, viszont a két klub között eléggé döcögősek a tárgyalások, ugyanis nem sikerült megegyezniük a játékos árában.

 

Néhány napja arról is beszámoltak a médiumok, hogy az Inter egy 54 millió fontos (60 millió eurós) ajánlatot tett a Vörös Ördögöknek, amelyet vissza is utasítottak - mivel legalább 75 millió fontot szeretnének kapni érte.

 

 

A Gazzetta dello Sport a mai napon adta hírül, hogy az olaszok nem hajlandóak teljesíteni a United követeléseit, ezért lemondtak a 26 éves játékos megszerzéséről.

 

Az olasz lap úgy tudja, hogy az Inter fő célpontja a Roma csatára, Edin Dzeko lett, valamint a Lille támadóját, Rafael Leaót is régóta figyelik. 

 

Annyi biztos, hogy az Inter a nyár folyamán vásárolni fog magának egy első számú csatárt, ugyanis Mauro Icardi távozása szinte elkönyvelhető. Az, hogy ez a szóban forgó támadó Lukaku lesz-e, az napokon belül kiderülhet.


Football365

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!