Lukaku nincs az utazó keretben

A United következő állomása a felkészülési túrán Oslo lesz, viszont a belga csatár nincs a csapat 26 fős keretében.


Romelu Lukaku mellett Matteo Darmian is kimaradt Ole Gunnar Solskjaer keretéből, amely kedden játszik barátságos mérkőzést Norvégiában.

 

A Sky Sports arról értesült, hogy a csatárnak "kisebb sérülése" van, azonban ez nem akadályozná meg őt a pályára lépésben, ha szeretne játszani.

 

Lukaku körül az elmúlt napokban eléggé felgyorsultak az események. A hétvégén az ügynökével osztott meg egy képet a közösségi médián, amelyhez eléggé kétes értelmű szöveget párosított - pontosabban a távozására utalhatott.

 

 

A Sky Sports emellett azt is megtudta, hogy a Juventus hamarosan ajánlatot tehet a játékosért, ráadásul Paulo Dybalát is bevonnák az üzletbe - ezt később az argentin játékos maga cáfolta meg, aki maradni szeretne Torinóban.

 

Korábban az Inter is élénken érdeklődött Lukaku iránt, de az olasz csapat kevesebbre becsüli a játékos értékét, mint a United, ezért akadoznak a tárgyalások.

 

Az Inter 53,9 millió fontot ajánlott a 26 éves játékosért, de a Vörös Ördögök azonnal visszautasították azt, mivel legalább 79 millió fontot szeretnének kapni érte - annyit, amennyiért 2016-ban elhozták őt az Evertontól.

 

A Sky Sports úgy tudja, hogy a belga távozása esetén a United egyik fő célpontja a Lyon csatára, Moussa Dembele lehet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!