A Juve Dybalát adná Lukakuért

A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Juventus ajánlatot készül tenni a Manchester United csatáráért, Romelu Lukakuért, ráadásul Paulo Dybalát is belevonnák az üzletbe.


A Sky Sports péntek este arról számolt be, hogy az olasz bajnok is kivetette a hálóját a United belga csatárára.

 

Lukakut korábban az Interrel is szóba hozták, de úgy tűnik, hogy a milánóiak lemondtak a játékosról, mivel nem szeretnék kifizetni a Vörös Ördögök által kért összeget - korábban a United ugyanis visszautasította az 53,9 millió fontos ajánlatukat.

 

Nemrég a Juventust Paul Pogba kapcsán emlegették, de végül úgy tűnik, hogy Lukakut is szeretnék megszerezni, ráadásul hamarosan ajánlatot is tehetnek érte.

 

 

Az nyilvánvaló, hogy Dybala távozni fog a torinóiaktól, mivel több játéklehetőséget szeretne kapni. Az viszont, hogy szívesen játszana-e az Old Traffordon még nem tisztázott.

 

Úgy tűnik, hogy a Juventus és az Inter pályán kívül is megmérkőznek egymással a belga csatárért, a konkrétabb fejlemények pedig napokon belül kiderülnek.

 

Az argentin támadót egyébként a Tottenham is vinné, de a londoniak egyelőre kivárják, hogy Christian Eriksen marad-e a csapatnál, és csak utána tesznek konkrét ajánlatot a Juvénak.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!