BREAKING: Maguire 80 millióért érkezik

A Sky Sports friss értesülései szerint a Manchester United 80 millió fontban állapodott meg a Leicesterrel.


Ezzel az üzlettel pedig Harry Maguire lesz a világ legdrágább védője, aki a 75 millió fontos Virgil van Dijkot taszította le a trónról.

 

Maguire már csak a személyes feltételekről kell, hogy megegyezzen a Vörös Ördögökkel, akik a Manchester City-t győzték le a játékosért folytatott harcban.

 

Az angol védő hétfőn beteget jelentett, ezért nem jelent meg a Rókák edzésén, akik végig azt állították, hogy nem eladó a játékos, hiszen négy év volt még hátra a szerződéséből.

 

 

A 26 éves Maguire Ole Gunnar Solskjaer első számú célpontja volt az idei átigazolási szezonban, amely augusztus 8-án zárul.

 

Az angol válogatott játékos állítólag nagy örömmel igazol az Old Traffordra, ahol Nemanja Vidic és Rio Ferdinand nyomdokaiba léphet.

 

A United eddig Aaron Wan-Bissakát és Daniel Jamest igazolta le, viszont Paulo Dybala is az esélyes érkezők között lehet.

 

A Sky Sports korábban beszámolt arról is, hogy a Juventus és a Manchester United között jelenleg is folynak a tárgyalások, és már csak az argentin támadón múlik, hogy megszületik-e az üzlet.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!