Újranyitják a Mandzukic-aktát?

A Sky Italia értesülései szerint a Manchester United Romelu Lukaku pótlására újra tárgyalásba kezdett a Juventusszal Mario Mandzukic megszerzése érdekében.


A Vörös Ördögöket emellett Inaki Williamsszel, az Athletic Bilbao játékosával is szóba hozták a Sky Sports News értesülései szerint, miután Romelu Lukaku már Milánóban tartózkodik, hogy átessen a szükséges orvosi vizsgálaton 73 millió fontos Interbe igazolását megelőzően.

 

A 33 éves korábbi horvát válogatott Mandzukicot már egy ideje figyelemmel követik Manchesterben, Ole Gunnar Solskjaer ugyanis szeretné megtartani támadó opciói sokszínűségét a következő szezonra is.

 

Mandzukic az előző szezonban 33 tétmérkőzésen 10 alkalommal volt eredményes a Juventusban. Négy Torinóban eltöltött éve alatt négyszer nyerte meg csapatával a Serie A küzdelmeit, míg háromszor olasz kupát, egyszer pedig olasz szuperkupát nyert velük.

 

 

Sokkal meglepőbb fejleményként értékelhető a 25 éves spanyol támadó, Williams nevének felmerülése a Vörös Ördögök háza táján.

 

A ghánai apától és libériai anyától származó játékos 38 bajnoki mérkőzésen 12 góllal segítette csapatát az előző bajnoki szezonban, amely csapatának a nyolcadik helyre volt elég a La Ligaban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!