A United elfogadta az Inter ajánlatát Lukakuért

Romelu Lukaku csütörtökön orvosi vizsgálaton vesz részt az Internél, miután az olasz klub és a Manchester United megállapodott a játékos vételárában.


A Sky Sports News információja szerint az összeg 65 millió font, ami plusz 12 millióval kiegészülhet. A játékos ötéves szerződést ír alá a milánóiaknál.

 

Szerda este a játékos ügynöke, Federico Pastorello a Twitterre tett fel egy fotót, amin ő és a csatár látható, a kép alá pedig annyi volt írva: 'Készen állunk a felszállásra...a cél Milánó.' A kiindulási pont pedig a brüsszeli repülőtér volt.

 

Pastorello az Egyesült Királyságban tartózkodott, ahol fontos tárgyalásokat folytatott a Uniteddel, miközben kliense Belgiumban maradt és korábbi klubjával, az Anderlechttel edzett.

 

 

Közben a manchesteriek arra számítottak, hogy kedden edzésre jelentkezik a 26 éves csatár, ami azonban elmaradt.

 

A belga játékos az előző héten felbőszítette a klubot azzal, hogy Twitterre kitett egy fotót, amin privát edzésadatokat szivárogtatott ki. A klub felszólította, hogy törölje a posztot.

 

Romelu szeretett volna távozni a nyáron, hiszen egyetlen percet sem játszott a felkészülési időszak alatt és úgy érezte, méltánytalanul bántak vele azóta, hogy decemberben Ole Gunnar Solskjaer átvette a csapatot.

 

Úgy tűnt, Lukaku a Juventus-hoz igazol, miután egy csereüzlet elfogadásra került Paulo Dybala bevonásával, legalábbis az olasz Sky erről számolt be korábban.

 

Ez az üzlet azonban nem köttetett meg, mert az argentin játékos tétovázott és túl magas fizetést kért a manchesteriektől.

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!