A Szarkák felkészültek a Vörös Ördögökbõl

A Newcastle várhatóan egy feltüzelt Uniteddel néz szembe ma este, ugyanis a United a St. James' Parkban újabb fontos lépést tenne bajnoki címe felé.


Sir Alex Fergusonék mindenképp fel kívánnak állni a szombati, Manchester City elleni kupa kudarc után. Az a vereség azt jelentette a Vörös Ördögöknek, idén a triplázás már semmiképp sem jön össze.

A csalódottságot kicsit enyhítette másnap az Arsenal, ugyanis hazai pályán csak egy döntetlenre voltak képesek a Liverpool ellen, minek következtében csak hat pontra tudták csökkenteni hátrányukat.

"Ismerve Sir Alex Fergusont és azt, ahogyan dolgozik, pontért jönnek hozzánk" - mondta Alan Pardew, a Szarkák menedzsere.

"Valószínûleg az Arsenal eredménye felemelõ volt számukra. Ha egy nagy vereségbe szaladsz bele, mint volt a kupa elõdöntõ, utána valami olyat szeretnél, ami kihúz a gödörbõl és az az eredmény nem is jöhetett volna jobbkor számukra."

A Unitednek megvan az esélye, hogy kilenc pontra növelje elõnyét az Ágyúsokkal szemben, így Pardew szerint a vendégek menedzsere a lehetõ legerõsebb csapatot küldi ki ma este.

"Egyet biztosan lehet tudni Sir Alex Fergusonról, az pedig hogy nem fogja alábecsülni ezt a találkozót. Tudja, hogy a St. James Parkba jön, kemény összecsapásra számíthat függetlenül attól, milyen csapat fut ki a gyepre fekete-fehár mezben, ugyanis a párharc múltja és a stadion hangulata mindezt garantálja."

 


"Ez egy megfelelõ meccs a Manchester United számára és azt várom, a legjobb tizenegyét küldi ki."

A szombati kudarc ellenére a Vörös Ördögöknek nagyon jó esélye van, hogy a Premier League elsõséget és Bajnokok Ligája gyõzelmet is begyûjtse idén, ami nem rossz egy olyan csapattól, amirõl sokan azt mondják, gyengébb lett a közel múlthoz képest.

"Az év során többen azt mondták, a United ennél jobb is volt - de a keret úgy tûnik nem foglalkozik ezekkel a hangokkal, a statisztika pedig azt mutatja, ez is van olyan jó csapat, min bármelyik elõtte lévõ" - folytatta Pardew.

"Jó esélyük van, hogy bejussanak a Bajnokok Ligája döntõjébe, a Premier League pedig szinte már a kezükben van. Azt hiszem Sir Alex Ferguson nagyon elégedett."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!