Csapathírek a Wolves meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer arra számít, hogy ugyanazok a játékosok lesznek bevethetők a hétfői, Wolverhampton elleni bajnokin, mint akik a Chelsea elleni siker során.


A Vörös Ördögök egy 4-0-s sikerrel kezdték a Premier League idei szezonját előző vasárnap az Old Traffordon, melyen mind a három nyári igazolás szerepelt. Harry Maguire és Aaron Wan-Bissaka végigjátszotta azt a találkozót, míg Daniel James a padról beállva megszerezte első manchesteri gólját.

 

Ole ma reggel az MUTV-nek nyilatkozva elmondta: "Jó hetünk volt, jó edzésekkel telt, egy versenyképes hét, úgyhogy remélhetőleg ugyanaz a csapat, ugyanazok a játékosok lesznek bevethetők, kivéve ha valami történik még. Van néhány nap még a meccsig."

 

Az interjú után ma sajtótájékoztatóra is sor került, ahol Alexis Sanchezről is kérdezték a menedzsert. A chilei játékos kihagyta a felkészülési szezont, mert Chile válogatottjával nyáron a Copa Americán szerepelt.

 

"Ő a keretünk tagja és egy nagyon-nagyon jó játékos" - mondta Ole a riportereknek. "Csak néhány hét edzés van a lábában, most tart háromnál, szóval néhány héttel a többiek mögött áll, de nagyon közel van ahhoz, hogy a keretbe kerüljön."

 

Eric Bailly továbbra sem bevethető és ez így is lesz majdnem karácsonyig, miután a Tottenham elleni felkészülési találkozón sérülést szenvedett és meg is műtötték őt. Eközben Tim Fosu-Mensah is térdműtétjéből lábadozik, amit még az év első felében hajtottak végre.

 

 


MI A HELYZET A WOLVES HÁZA TÁJÁN?

 

Ellenfelünk csütörtökön Európa-liga visszavágón 4-0-ra nyert az örmény FC Pyunik ellen hazai pályán, és 8-0-val - a legnagyobb arányú összesített eredménnyel - jutott tovább a harmadik selejtező körbe.

 

Nuno Espirito Santo kilenc helyen változtatott a Leicester elleni, gólnélküli döntetlen kezdőcsapatához képest; a portugál szakember kezdőcsapatában szerepelt John Ruddy, Jesus Vallejo, Maximilian Kilman, Adama Traore, Ruben Vinagre, Romain Saiss, Morgan Gibbs-White, Pedro Neto és Patrick Cutrone is.

 

A portugál szélső, Neto - aki bemutatkozott a Farkasoknál - szerezte az első találatot, majd az angol U21-es válogatott Gibbs-White talált a hálóba. Neki ez volt a felnőttek között az első gólja. Neto honfitársa, Vinagre is betalált, amivel már két gólt lőtt két hazai EL-meccs alatt, majd Diogo Jota állította be a végeredményt.

 

A mérkőzés után nem jelentettek új sérültet, így Santo a teljes csapatára számíthat hétfőn.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!