Ole véleménye a tegnapi döntetlenről

Ole Gunnar Solskjaer érthetően csalódott volt amiatt, hogy csapata csak egy pontot hozott el a Molineux-ből, ám számos szempontból elégedett volt, többek között az első félidei teljesítmény és Anthony Martial újabb gólja okán.


A mérkőzés utáni interjúban a Vörös Ördögök menedzsere említést tett Paul Pogba kihagyott büntetőjéről és Alexis Sanchez jövőjéről is.

 


FEJLŐDÜNK ÉS TANULUNK

 

"Domináltunk labdabirtoklásban, mi lőttük az első gólt, ami nagyszerű találat volt és tudtuk, hogy a második félidőben a Farkasok úgy futnak ki a pályára, mintha vért ittak volna. Kockáztattak kicsit, kialakítottak pár helyzetet és talán megérdemelt gólt szereztek azért, amilyen nyomást gyakoroltak. Azt gondoltam, utána megint kézben tartottuk a mérkőzést és megnyerhettük volna."

 

"Az első félidőben egyértelműen egy érett produkciót nyújtottunk. A második kicsit lazább volt. De javulunk. Nagyon fiatal csapatunk van, mely tanulni fog. Ma is tanultunk a pályán. Meg kell tanulnod a munkád, nem dőlhetsz hátra és utána megbeszélni, mi történt. Bekapott gól után a megfelelő mentalitással kell játszani. A meccs végén a lehető legerősebben játszottunk. Büntetőt kaptunk, amit ha belőttünk volna, két plusz ponttal távoztunk volna, de a kapus néha véd ilyen nagyot."

 

 

EGY JÓ KEZDÉS

 

"Igen, elég jó volt. Csalódottan távozunk innen, mert úgy érezzük, három pont is lehetett volna ebből. Ez egy újabb pozitív jel. A srácok nem örülnek. Nem ugrálnak, mert lett egy pontunk. Azt érezzük, többet érdemelnénk és többet tehettünk volna. Tudjuk, hogy a második játékrészben jobban játszhattunk volna. Jobban kellett volna járatni a labdát, túl sok lehetőséget adtunk nekik a kontrákra. De ez egy jó lecke volt."

 

 

POGBA ÉS RASHFORD VÉGZIK A BÜNTETŐKET

 

"Ők ketten a kijelölt tizenegyeslövők. Ott és akkor rajtuk múlik, melyikük érzi úgy, hogy 'ez az enyém'. Olykor elég magabiztosnak érzik önmagukat, hogy gólt szerezzenek. Én magam is voltam ilyen helyzetben és kihagytam egy tizenegyest a válogatottban. Ha két név van a kalapban, akkor az lövi, aki magabiztosabb és Paul már korábban is lőtt gólt. Ma Patricio nagyot védett. Mindketten magabiztosak voltak. Múlt héten Marcus betalált, biztos vagyok abban, hogy szeretett volna újabbat szerezni, de Paul is magabiztos. Egyáltalán nincs problémám azzal, hogy egy játékos felmegy és azt mondja, 'ez az enyém'."

 

 

DANIEL JAMES SÁRGA LAPJA

 

"Nem hiszem, hogy lapot érdemelt. Nem láttam a videót, de nagyon gyors, nem tudom, volt-e kontakt vagy sem. Sokszor kap rúgást és sok lapot fog kiszórni a védőknek, akik ellene védekeznek. Olykor szabálytalankodnak ellene úgy, hogy nem tűnik szabálytalanságnak. Élőben nem tűnt sárga lapnak."

 

 


JÓ BEFEJEZÉS ANTHONY-TÓL

 

"Ballal és jobbal is képes befejezni. Jól mozgott be és a passz is kiváló volt, egy nagyon-nagyon jó gól volt az. Kíméletlen volt és tudjuk, hogy annak kell lenni, mert ezen a szinten élned kell a lehetőségeiddel."

 

 

NINCS ÚJ HÍR ALEXIS JÖVŐJÉRŐL

 

"Meglátjuk, mi lesz a következő hetekben. Még néhány hét hátra van a nemzetközi átigazolási időszakból. Jelenleg a mi játékosunk."

 

 

DE GEA KAPITÁNYSÁGA

 

"David viseli a karszalagot, mert jelenleg nagyon jó vezér a keretben és tudja, mennyire értékeljük őt."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!