Csapathírek a Palace meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált csapata szombati, Crystal Palace elleni hazai mérkőzését megelőzően.


Sajnos egy újabb névvel bővült a sérültek listája a Vörös Ördögöknél, Diogo Dalot ugyanis a szeptemberi válogatott szünetig kidőlt. 

 

A portugál szélső védő ezáltal csatlakozott a maródiak között Eric Bailly-hoz és Timothy Fosu-Mensah-hoz, a felnőtt keret többi tagja azonban bevethető lesz a Premier League 3. fordulójában.

 

"Diogo megsérült és egy kicsit így nélkülözni leszünk kénytelenek. Remélhetőleg a válogatott szünet utáni meccsekre már visszatérhet" - kezdte a hivatalos sajtótájékoztatója előtt a MUTV-nek adott interjújában Solskjaer.

 

 

"Néhány hete már problémákkal bajlódott. De ilyen előfordul. A rendelkezésemre álló játékoskeret több-kevésbé ugyanazokból fog állni."

 

A norvég menedzser a Chelsea elleni győztes csapatához képest egy változtatást eszközölt kezdőjében a hétfői, Wolves elleni 1-1-es döntetlen alkalmával, a Molineux-ben ugyanis Daniel James lehetett pályán az első pillanattól Andreas Pereira helyett. A Wolverhamptonban pályára küldött kezdőcsapata volt eddig a legfiatalabb összetételű 11 a Premier League 2019/20-as idényében.

 

Aaron Wan-Bissaka várható pályára lépése egykori csapata ellen külön pikantériát ad majd a mérkőzésnek, de a többi pozícióban is több lehetőség közül választhat majd Solskjaer. Juan Mata, Andreas Pereira és Mason Greenwood is csereként álltak be a Wolves ellen, így biztosan Ole terveinek részét fogják képzeni.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Premier League 3. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!