Ole: Darmian távozhat, Rojo marad

Ole Gunnar Solskjaer szerint Matteo Darmian Olaszországba távozhat a Manchester Unitedtől, Marcos Rojo azonban mindenképpen marad az Old Traffordon.


Az európai átigazolási időszak szeptember 2-án, hétfőn zárul, amely a Serie A klubok számára 20 órai, a La Liga és Ligue 1 csapatoknak pedig éjféli zárást jelent.

 

Az Aon Training Complexben, a Southampton elleni bajnoki előtt tartott sajtótájékoztatóján a norvég menedzsert arról kérdezték, hogy Darmian vagy Rojo elhagyja-e a klubot a következő napokban.

 

"Szerintem Matteo talán távozhat - vannak érdeklődők iránta Olaszországból" - kezdte Solskjaer.

 

"Marcos egyértelműen maradni fog. Úgyhogy egy olyan keretünk van most, amely kevesebb főből áll, de így is nagy és erős annyira, hogy minden pozícióra legyen megfelelő helyettesünk is."

 

 

Csütörtökön megerősítésre került, hogy a United támadója, Alexis Sanchez egy évre szóló kölcsönszerződés keretében az Internazionale-hoz igazolt.

 

A 30 éves chilei játékos 45 mérkőzésen 5 gólt szerzett, mióta 2018 januárjában elhagyta az Arsenalt.

 

Ezzel ismét egy csapatban játszhat a szintén nyáron Milánóba költöző Romelu Lukakuval, Solskjaer pedig vele kapcsolatban abban reménykedik, hogy Olaszországban újra formába tud lendülni.

 

"Szerintem Alexisnek mennie kellett" - tette hozzá.

 

"Itt volt 18 hónapig és nem igazán tudta ez idő alatt megtalálni a számítását. Mindenki számára csak és kizárólag jól sülhet el, hogy most újrakezd, állandó játéklehetőséghez jut és gólokat szerez."

 

"Minden héten nézni fogjuk, ahogyan Alexis és Romelu együtt játszanak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!