Mata blogja: Történelmi derbi Manchesterben

Új időpontban, szerdánként közzétett blogbejegyzésében Juan Mata a gyilkos ösztön megtalálásáról és egy eddig még nem tapasztalt városi derbiről írt a szurkolóknak.


Üdv mindenkinek,

 

Ahogy múlt héten is írtam nektek, azért döntöttem a blogbejegyzéseim szerdára tolása mellett, hogy egy kicsit elszakadjak attól, hogy rögtön az eredmények megszületése után írjak. Tulajdonképpen szerintem létezik egy hit a futballban (amelyet én nem osztok), amely így néz ki: ha veszítesz, akkor mindent rosszul csináltál; ha nyersz, akkor minden korábbi hibád le van fedve és el van felejtve. Véleményem szerint a történéseket mindig, a mérkőzésektől egyet hátralépve kell tekinteni, hogy fejlődni és javulni lehessen. Hiszem, hogy a szezon kezdetén nem volt meg bennünk a győzelmek megszerzéséhez szükséges gyilkos ösztön, amelyben mindenképpen fejlődnünk kell és dolgozni is fogunk rajta.

 

 

Nem szeretném elszalasztani a lehetőséget, hogy említést tegyek a szombati, történelmi napról Manchester városának életében. Ez lesz az első alkalom, hogy a City és a United női csapatai bajnoki mérkőzésen csapnak össze. A mérkőzésen mindkét csapatban lesz résztvevője a Common Goal mozgalomnak: Casey Stoney, Jane Ross és Siobhan Chamberlain vörösben; Janine Beckie és Pauline Bremer pedig kékben... nem kérdéses, hogy a nők összecsapása is azt mutatja, hogy a legmagasabb szinten is riválisok lehetünk, de egyben a Common Goal melletti közös kiállítást is segíti.

 

Remélem mindnyájatoknak jó hete lesz.

 

Ölelés,

 

Juan

 

UI: Szeretnék minden jót kívánni Giorgio Chiellininek, aki egy nagyon súlyos sérülést szenvedett, amely okán hosszú időt lesz kénytelen kihagyni ... maradj erős Giorgio!


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!