Evra a Unitednél kezdi meg edzői karrierét

Júliusi, játékosként való visszavonulásának bejelentését követően, az egykori francia válogatott Patrice Evra a Manchester Unitednél kezdi meg az edzői ranglétra megmászásának folyamatát.


A korábban a válogatottban és a manchesterieknél is csapatkapitányi tisztséget betöltő egykori védő utoljára a West Ham United színeiben szerepelt a 2017/18-as szezonban játékosként.

 

Játékoskarriere befejezését követően már jelezte, hogy a továbbiakban edzősködni szeretne, ebbéli vágyának beteljesülése érdekében pedig azonnal megkezdte az edzői licenc megszerzéséhez vezető utat és elkezdett a Manchester Unitednél dolgozni.

 

Kedden hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy újra korábbi klubjánál vállalt munkát és megkezdte az edzői papírok megszerzését.

 

 

"Nem tudom szavakba önteni, hogy mit érzek most!!!" -  írta Evra az Instagramon.

 

"Már csak az edzői felszerelés felhúzása is az egyik legboldogabb emberré tesz, köszönöm @manchesterunited, hogy segítitek az edzői licencem megszerzését!!!"

 

"Az első nap letudva."

 

Stoplisainak szögre akasztásának bejelentésekor azt is megtudhattuk, jelenleg hol tart az edzői pályán:

"2013-ban kezdtem meg az UEFA B-licences képzést, amelyet szeretnék befejezni, majd meg akarom szerezni az A-licencet is."

 

"Ha minden jól megy, akkor másfél éven belül már készen fogok állni arra, hogy egy csapatot irányíthassak."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!