Van der Sar: De Gea nem pótolhatatlan

A Manchester United egykori kapusa, Edwin van der Sar arra figyelmeztetett, hogy David de Gea nem pótolhatatlan a klubnál.


De Gea szerződése a szezon végén lejár az Old Traffordon, így január 1-től már szabadon tárgyalhat Anglián kívüli klubokkal.

 

A Sky Sports News értesülései szerint a spanyol portás tárgyalásban állt egy új szerződés megkötéséről a Manchester Uniteddel a nyár folyamán, akik 350 és 375 ezer font körüli összeget fizettek volna neki hetente, hogy továbbra is Vörös Ördög maradjon.

 

Annak ellenére, hogy manchesteri pályafutása során már négyszer is a szezon legjobb játékosának választották házon belül, Van der Sar szerint a 28 éves játékost lehet pótolni, ha ingyen távozik jövő nyáron.

 

"Egy bizonyos ponton meg kell hozni a döntést ezzel kapcsolatban" - kezdte De Gea elődje.

 

"Most már elég hosszú ideje tart ez a folyamat, úgyhogy itt vagy 'igen' vagy 'nem' válasz létezik csak, de én nem vagyok a Manchester United igazgatója."

 

"Más kapusok is képesek lehetnek betölteni ezt a pozíciót. Van néhány olyan kapus a Premier League-ben is, akik képesek lehetnek előrébb lépni."

 

"Én 34 évesen igazoltam a Unitedhez. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre."

 

 

Bár az elmúlt napokban több olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a játékosként Angyal becenevet kapó egykori kapuvédő technikai igazgatóként visszatérhet a Unitedhez, ő továbbra is elkötelezett amellett, hogy az Ajaxot irányítsa ügyvezetőként.

 

"Élvezem az Ajaxnál töltött időszakomat. Más szerepköröm van - ügyvezető igazgató."

 

"Nagyon szeretném visszajuttatni az Ajaxot az európai top szintre - amelyet tavaly már érintettünk - és biztosítani akarom a lehető legjobb lehetőséget arra, hogy ott is maradjunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!