Kölcsönlesen: Pereira és Hamilton is győztes csapatban

Kilenc, Angliában és szerte Európában szereplő Manchester United kölcsönjátékos lépett pályára a hétvégén, közülük többen pedig létfontosságú győzelemhez segítették csapatukat.


Joel Pereira védte a Hearts kapuját az ősi rivális Hibernian ellen 2-1-re megnyert rangadón, amely a 23 éves kapus ideiglenes klubjának szezonbeli első sikere volt. Ez volt mindössze a második bajnoki, amelyen a portugál pályára léphetett nyári átigazolása óta.

 

Szintén először tapasztalhatta meg a győzelem ízét a 2019/20-as szezonban Ethan Hamilton, aki a Southend United tagjaként ért el 1-0-s sikert az MK Dons ellen. A kölcsönben játszó középpályásunk 65 percig volt a pályán.

 

Ugyanúgy a harmadosztályban Cameron Borthwick-Jackson és a Tranmere Rovers egy kései, 2-1-es győzelmet ünnepelhetett Kieran O'Hara Burton Albionja ellen. Borthwick-Jackson a félidőben állt be George Ray helyére, míg O'Hara továbbra is kirobbanthatatlan Nigel Clough kezdőjéből.

 

Dean Henderson folytatta remek szezonrajtját a Bramall Lanen, a Sheffield United ugyanis ezúttal idegenben sokkolta az Evertont és nyert 2-0-ra.

 

 

Egy másik kapus, Jacob Carney is győztes csapat tagja volt, amikor a Stocksbridge Park Steels 3-1-es győzelmet aratott a Newcastle Town felett, poszttársuk, Alex Fojticek azonban ugyanilyen arányban vereséget szenvedett a Stalybridge Celtic színeiben a Radcliffe ellen.

 

George Tanner végig a pályán volt a Morecambe csapatában, azonban ő se tudta megakadályozni 3-1-es vereségüket az Oldham Athletic-kel szemben.

 

A kontinensen szereplők közül Alexis Sanchez a kispadon ülte végig a milánói derbit, amely az Internazionale 2-0-s győzelmével zárult a San Siroban. Chris Smalling bemutatkozása az AS Romaban továbbra is várat magára a védő izomsérülése okán.

 

Végül, Aidan Barlow és a Tromso 1-0-s vereségbe szaladt bele a kiesés ellen küzdő riválisukkal, a Stromsgodsettel szemben


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!