Kölcsönlesen: Brandon gólpassza

Brandon Williams kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Norwich City legyőzte az Everton csapatát a hétvégén.


A szélső védő top formában játszott és egy elképesztő sprintet követően készítette elő Adam Idah gólját, aminek köszönhetően a Kanárik 2-1-es arányban győzni tudtak a Carrow Roadon. 

 

Mesés játékkal rukkolt elő a védő, akinek a gólt megelőzően sikerült leszerelnie Seamus Colemant és az azt követően kialakult helyzetet megfelelően ki tudták használni. 

 

"Brandon az egész szezonban kiválóan teljesít" - nyilatkozta Idah a Norwich hivatalos weboldalán. "Beszéltünk vele a meccs előtt és azt mondta, adni fog nekem egy gólpasszt. Betartotta az ígéretét."

 

A Kanárik főnöke Dean Smith hozzátette: "Brandon ma azzal a szereléssel és felfutásával megmutatta milyen nagyszerű játékos." Azonban Williamsnek görcsöt kapott a vádlija és le is kellett cserélni a meccs vége előtt, ami egyúttal Rafa Benitez utolsó találkozója volt a liverpooli csapat élén.

 

A Norwich a 18. helyen szerepel a Premier League tabelláján, a Newcastle United és a Burnley csapatait megelőzve, legközelebb pedig pénteken a Watford ellen léphetnek pályára.

 

 

A szintén kölcsönben szereplő Teden Mengi kezdő volt a Birminghamben, amely 1-1-es döntetlent ért el a Preston North End ellen, míg James Garner is részese volt a Nottingham Forest csapatában, akik 1-0-ra nyerni tudtak a Millwall ellen. Di'Shon Bernard is lehetőséget kapott a Hull City együttesében a Stoke City elleni 2-0-ás vereség alkalmával vasárnap.

 

Ethan Laird bemutatkozása a Bournemouth-ban sérülés miatt elmaradt, egyébként a Cseresznyék feljutási esélye a Luton Town elleni drámai 3-2-es vereséggel meg is hiúsult.

 

Galbraith is asszisztot jegyezhetett Omar Bogle góljánál, aminek köszönhetően a Doncaster Rovers 2-1-es arányban nyerni tudott a Wigan Athletic ellen a League One aktuális fordulójában. A Korábbi Vörös Ördög nevelés Will Keane szerezte a csapat második találatát. 

 

Nathan Bishop megóvta kapuját a góltól, így sima 2-0-ás győzelmet ünnepelhetett a Mansfield Town együttesében a Walsall csapata ellen a League Two bajnokságában, ehhez képest D'Mani Mellor nem használt csere volt a Salford Cityben, akik 2-1-es vereséget szenvedtek a Bradford City-től. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!