Hangulatjavító győzelem kell Newcastle-ben?

Ole Gunnar Solskjaer szerint kulcsfontosságú a Manchester United számára a Newcastle legyőzése, hogy megváltoztassák a klubot körülvevő hangulatot.


A Manchester United vasárnap úgy látogat a St. James' Parkba, hogy legutóbbi hét idegenbeli bajnoki mérkőzésüket nem tudták megnyerni.

 

Emellett a Premier League eddigi hét fordulójában gyűjtött 9 pontjuk a Vörös Ördögök legrosszabb bajnoki teljesítménye is egyben 1989 óta.

 

Solskjaer kihangsúlyozta, mennyire fontos lenne szezonbeli első sikerüket megszerezni az Old Traffordtól távol, ezzel is lendületet véve a válogatott szünet utáni időszakra.

 

"Természetesen senki nem élvezi, ha nem tud mérkőzéseket nyerni" - kezdte a Sky Sportsnak.

 

"Az ember az életét, a lelkét, a szívét teszi ebbe a munkába. Ha nyersz, akkor boldogabb vagy, megváltozik a hangulatod, de ez nem azt jelenti, hogy a teljesítményed jobb lett - az eredmény tud javítani a hangulaton."

 

"Számunka kulcsfontosságú most, hogy megfelelő eredményt érjünk el [a Newcastle ellen]. Szerintem amennyiben ez sikerül, akkor az megváltoztatná a hangulatot körülöttünk."

 

"A fiúk ezt követően nyugodtan mehetnének el a válogatott szünetre és kiszellőztethetnék a fejüket."

 

Bár Solskjaer abban reménykedik, hogy játékoskerete hangulata megváltozik, a Manchester United menedzsere dicsérettel illette a klub szurkolóit folyamatos támogatásukért, az utóbbi idők gyengébb teljesítményei ellenére is.

 

"Azt kell hogy mondjam, a szurkolók nagyszerűek. Könnyű pozitívnak lenni, ha látom őket, mert nagyon pozitívan állnak hozzám. Látják, hogy mi az az irány, amit követni próbálok és ezért ők is kitartanak."

 

"Szeretnénk meghálálni a lojalitásukat és a támogatásukat azáltal, hogy jobb eredményekkel és teljesítményekkel rukkolunk elő. Biztosíthatom őket, hogy keményen dolgozunk ezért."

 

 

"A sérülések nem a játékosok túldolgoztatása miatt történtek"

 

"A modern futballban fittnek kell lenned, mi pedig nem dolgoztattuk túl a játékosokat, egyáltalán nem" - mondta Ole.

 

"Nagyszerű munkát végeznek a játékosok. Bízok a stábomban, a sporttudományi részlegben, az erőnléti szakemberekben és az edzőkben - remek munkát végeznek, minden esetben."

 

"Ha látnák a színfalak mögött zajló munkát, ha az én helyemben lennének, akkor azt mondanák, hogy 'olyan dolgok történnek, amelyek a megfelelő irányba mutatnak'."

 

"Természetesen frusztráló, amikor valaki megsérül, de ez része egy futballista életének."

 

"Boldogan engedtem el Lukakut; közel voltunk a helyettese megszerzéséhez"

 

"Mondhatnám, hogy egy csatárral kevesebb van a keretemben, de a döntést én hoztam meg, méghozzá boldogan" - tette hozzá a norvég menedzser.

 

"Lehet, hogy olyan játékosokkal rendelkezel, akikben nagy potenciál rejlik, de Romelu fejben nem volt köztünk ahhoz, hogy a csapat tagjaként dolgozzon."

 

"Nem akarok túlzottan sokat más játékosokról beszélni. Nagyon tisztelem Romelut, de az ideje lejárt itt."

 

"Nagyon elégedettek vagyunk azokkal az erősítésekkel, amelyeket a nyár folyamán véghez vittünk. Sajnos a végén volt egy olyan eset, amikor nem tudtuk megtenni az utolsó lépést egy megfelelő célpont kapcsán."

 

"Ilyenkor az ember inkább kivár, mert nem akar olyanra sok pénzt elkölteni, amelyben nem annyira biztos."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newcastle - Manchester United

Premier League 8. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!