Newcastle United 1-0 Manchester United

Elfogadhatatlan és felfoghatatlan produkcióval a United ismét kikapott idegenben, így már egymás után 8. meccsén nem tudott nyerni otthontól távol a manchesteri társaság.


Lendületesen kezdte a mérkőzést a hazai alakulat, egy szögletet és egy szabadrúgást is elvégezhettek a Szarkák az első 3 percben, szerencsére egyikből sem lett veszély.

 

Ez a lendület azonban hamar visszaesett és leginkább a mezőnyjáték dominált.

 

12. percben járt a meccs, amikor Saint-Maximin tört bal szélről középre, átlövéssel próbálkozott, de nem talált kaput.

 

Tíz perccel később a vendégek végezhettek el szabadrúgást közel a szögletzászlóhoz, de Young beadását Dubravka lehúzta Tuanzebe elől.

 

Végre valami támadásra emlékeztetőt produkált a manchesteri gárda; Young lőtte fel a tizenhatoson belülre a labdát Matához, aki visszatette neki egyből, Young beadását azonban tisztázta egy védő.

 

Két perccel később a "kisebb" Longstaff lőtt 20 méterről, ám a játékszer a lécen csattant. A 29. percben egy baloldali szöglet után Schar csúsztatott kapura, de a labda kapu fölött hagyta el a játékteret.

 

Nagyon gyenge manchesteri csapatot láthattunk ma is, rengeteg hibával játszottak a játékosok, labdaátvétellel is bajok voltak több alkalommal is.

 

A 39. percben Almiron óriási átadást kapott, csak a kapust kellett átvernie már, de Maguire nagy tempóval visszaért és elképesztően nagyot mentett blokkolva a támadó lövését.

 

A 41. percben Pereira egy csellel tisztára játszotta magát, terület nyílt előtte, így lövésre szánta el magát, Dubravka azonban könnyen fogta azt.

 

A félidő utolsó percében hatalmas esély adódott Maguire előtt, aki egy sarokrúgás után fejelhetett hat méterről, üresen, de az angol védő bólintása centikkel elkerülte a kaput.

 

 

A szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a csapatok, melyek nagyon harmatos 45 percet nyújtottak.

 

Nem nőtt az iram és a színvonal a fordulást követően sem, továbbra is hihetetlen sok hibával játszottak a játékosok.

 

Az 58. percben Pereira beadására érkezett James, aki elesett, de nem jött büntető.

 

A 65. percben jobbról érkező beadást fejelt meg a csereként beállt Carroll, de nem találta el De Gea kapuját.

 

A 70. perc környékén kissé felpörgött a mérkőzés, szép támadás végén Young ugrott ki a védők közül, de 6 méterre a kaputól lövés helyett inkább centerezni akart, hiba volt. Egy perccel később remek beadásra érkezett Rashford, de Schar az utolsó pillanatban nagyot mentett.

 

A 72. percben egy manchesteri szöglet után kontrázott a Newcastle, Willems kapott labdát, cselekbe bonyolódott, majd látta, hogy második hullámban érkezik Matthew Longstaff, elé gurított, a fiatal középpályás kilőtte a jobb alsót, 1-0 a Szarkáknak.
 

Három perc múlva Young pontrúgását Rojo csúsztatta kapu fölé.

 

Minősíthetetlen, amit a manchesteri játékosok műveltek. Fejetlenül, milliónyi hibával, taktikai fegyelmet nem ismerve csalódást keltő teljesítményt nyújtott a pályán lévő összes játékos.

 

 

Premier League, 8.forduló
Newcastle United 1-0 Manchester United
St. James' Park

 

Vezette: Mike Dean

 

Newcastle: Dubravka, Yedlin, Schar, Lascelles, Clark, Willems, M. Longstaff, S. Longstaff, Saint-Maximin(Atsu 83.), Almiron(Krafth 90.), Joelinton(Carroll 55.)
Nem használt cserék: Darlow, Dummett, Shelvey, Gayle

 

Manchester: De Gea, Dalot(Rojo 60.), Tuanzebe, Maguire, Young(Chong 85.), Fred, McTominay, Pereira, Mata(Greenwood 66.), James, Rashford
Nem használt cserék: Romero, Williams, Matic, Gomes

 

Gólszerző: M.Longstaff 72'

 

Sárga lap: Yedlin, Schar, Almiron illetve Fred, McTominay, Rojo

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!