Kölcsönlesen: Henderson és O'Hara is kapott gól nélkül zárt

A Manchester United kapusa, Dean Henderson nem kapott gólt, amikor csapata, a Sheffield United értékes ponttal távozott a Watford otthonából szombaton.


Dean Henderson hatalmas védéseket mutatott be a Vicarage Roadon, a hathatós közreműködésével elért döntetlen pedig nagyon jól jött a Pengéseknek, akik így a frissen feljutó klubok közül a legelőkelőbb helyen, a 13. pozícióban állnak a Premier League-ben.

 

Egy másik United kapus is emlékezetes hétvégén van túl, Kieran O'Hara ugyanis szintén kapott gól nélkül hozta le a Burton Albion 3-0-s MK Dons elleni győzelmét a harmadosztályban.

 

A kontinensen Chris Smalling és az AS Roma 1-1-es döntetlent harcolt ki a Cagliari ellen.

 

 

A múlt heti, Sampdoria ellen kapott piros lapja miatt Alexis Sanchez kihagyta az Internazionale rangadóját a Juventus ellenében, amelyet csapata elveszített.

 

Ethan Hamilton és George Tanner is végig a pályán töltötte csapatuk, a Southend United és a Morecambe 3-1-es idegenbeli vereségét.

 

Cameron Borthwick-Jackson a kispadon ülte végig a Tranmere Rovers szoros küzdelemben 1-0-ra elveszített Shrewsbury Town elleni bajnokiját.

 

Skóciában a szezon első veresége alkalmával állt a Hearts kapujában Joel Pereira, akik a Kilmarnocktól kaptak ki 1-0-ra.

 

Alex Fojticek is vesztes csapat kapuját védte, a Stalybridge Celtic ugyanis 3-2-re kikapott az FC United of Manchestertől.

 

Aidan Barlow nem volt a Tromso keretének tagja akkor, amikor csapata meglepetésre hatalmas, 5-0-s győzelmet aratott a Manchester United nyári felkészülésekor megismert Kristiansund ellen.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!