Maguire: Öt év múlva ítéljenek meg

Harry Maguire kijelentette, hosszú távon köteleződött el a Manchester United felé és szerinte a klubnál elért sikereit "öt-hat éves" távlatban kell megítélni.


Az elmúlt 30 év legpocsékabb szezonrajtját produkálta idén a Manchester United, a Newcastle elleni 1-0-s vasárnapi vereségükkel pedig minden sorozatot figyelembe véve már 11 mérkőzés óta nyeretlenek idegenben.

 

Ole Gunnar Solskjaer legénysége csak négy bajnoki mérkőzést tudott megnyerni a norvég menedzser márciusi véglegesítése óta, de Maguire magabiztos, hogy ő és csapattársai sikeresek lesznek.

 

"Ez egy hosszú távú dolog számomra, ez a legfontosabb" - kezdte Maguire az Inside United magazinnak.

 

"Öt-hat év múlva ítéljenek meg - ennyi idő múltán döntsék el az emberek, hogy sikeres voltam-e a klubnál vagy sem."

 

"Én hiszek benne és nagyon magabiztos vagyok azt illetően, hogy öt-hat éven belül sikeres leszek és biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon jó időszakot fogok eltölteni itt."

 

"Csapatként is fejlődnünk kell, nem csak nekem egyénileg. Úgy érzem, ha csapatként is előrébb tudunk lépni, én is sikeres tudnék lenni."

 

 

Maguire a nyár folyamán 80 millió fontért igazolt az Old Traffordra a Leicester City együttesétől - amely világrekord átigazolási összeg egy védőért - és eddig az összes bajnoki mérkőzésen pályára lépett a szezonban.

 

A súlyos árcédulája és az ezzel együtt járó magas elvárások ellenére az angol válogatott viszont nem aggódik.

 

"Ez egyáltalán nem zavar engem" - tette hozzá.

 

"Ez olyan dolog, amelyre nincs ráhatásom. A Leicester meg akart tartani, klubként pedig nagyon jó helyzetben vannak."

 

"A Manchester United meg akart szerezni, a feleknek pedig sikerült megegyezniük. Ez valószínűleg mindkét klub számára jó megállapodás volt, és attól a pillanattól, hogy ez létrejött én már csak a futballra akarok koncentrálni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!