Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált David de Gea állapotáról a Liverpool elleni bajnoki rangadót megelőzően.


A Manchester United menedzsere szerdán elárulta, hogy a spanyol kapus sérülés miatt kihagyni kényszerül a Mersey-partiak elleni összecsapást.

 

De Gea a spanyol válogatottban szedett össze izomsérülést és bár a hétvégi mérkőzés még túl korainak tűnik a spanyol portás felépülése tekintetében, Solskjaer szerint nincs szó túlzottan súlyos problémáról.

 

"Nos, nem számítok arra, hogy játszhat, de nem olyan rossz a helyzet, mint attól tartottunk" - kezdte Ole újságírók kérdésére válaszolva hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Amikor láttam a mérkőzést, akkor azt hittem, hogy a következő válogatott szünetig kidőlt, mert már volt néhány súlyosabb izomsérülés a csapatunkban, de szerencsére nem következett be az, amitől féltünk."

 

 

Solskjaer azt is megerősítette a hét korábbi részében, hogy Paul Pogba kihagyni kényszerül a Jürgen Klopp csapata elleni találkozót, Aaron Wan-Bissaka azonban visszatérhet a védelembe azt követően, hogy a válogatott szünet előtti három meccsen betegség miatt nem vehetett részt, míg Luke Shaw is már a csapat ajtaján dörömböl azután, hogy a legutóbbi két hónapot a partvonalon túl kellett töltenie.

 

"A védelem azon részét képezi a csapatunknak, ahol sokat tudtunk fejlődni, és szerintem ez csak még inkább így lesz" - mondta Ole a MUTV-nek sajtótájékoztatóját megelőzően.

 

"Hamarosan újra számíthatunk Luke-ra, Aaron remélhetőleg visszatér, Axel [Tuanzebe] fejlődik, Harry [Maguire] kezd összeszokni a csapattársaival, Victor [Lindelöf] pedig új szerződést írt alá, szóval rengeteg jó védőjátékossal rendelkezünk."

 

Anthony Martial erőnléti állapotával kapcsolatban nem érkezett ahhoz képest újabb információ, mint amit Ole szerdán elmondott, azaz a játékos valamilyen szerephez juthat majd a Liverpool ellen combsérülését követően.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!