Hírek sérülésfronton a Liverpool meccs előtt

A Manchester United duója, David de Gea és Paul Pogba is kihagyni kényszerül majd a vasárnapi, Liverpool elleni rangadót, Aaron Wan-Bissaka és Anthony Martial azonban visszatér majd a csapatba.


A klub első számú portása kedden este, a spanyol válogatott színeiben elszenvedett sérülés következtében dőlt ki a szezon egyik legjobban várt mérkőzéséről.

 

De Gea jól szerepelt a Victor Lindelöföt is a soraiban tudó svéd válogatott ellen, de egy izomsérülés miatt az Európa-bajnoki selejtező mérkőzés második félidejében le kellett cserélni.

 

A spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Robert Moreno később elárulta, David már korábban, a félidőben jelezte problémáját, ám az orvosi stáb kezelését követően a játék folytatása mellett döntött.

 

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy a 28 éves kapusra most további vizsgálatok várnak, és csak ezeket követően kerülnek majd napvilágra új információk állapotával kapcsolatban.

 

"Davidnak vizsgálatokra van szüksége" - kezdte a norvég menedzser a Sky Sportsnak.

 

"Szerintem nem lesz bevethető. A tegnap este látottak alapján egyébként ez eléggé valószínűsíthető volt, úgyhogy ezzel meg kell birkóznunk."

 

 

Paul Pogba legutóbb az Arsenal ellen 1-1-es döntetlenre végződött bajnokin, szeptember 30-án léphetett pályára, amely abban a hónapban csak a második szereplése volt egy problémás bokasérülés okán.

 

A középpályás nem vehetett részt a francia válogatott összetartásain se a legutóbbi válogatott szünetben.

 

"Paulnak volt egy sérülése, amelyből visszatért és nagyon keményen dolgozott" - tette hozzá Solskjaer a Sky Sportsnak.

 

"Visszatérése után játszott néhány mérkőzésen, talán már a fájdalomküszöbén is túllépve néhányszor."

 

"Megvizsgálták az Arsenal meccs után és talán szüksége volt néhány hétre egy védőcipőben, úgyhogy remélhetőleg nem lesz már távol sokáig, de ezen a mérkőzésen még nem számíthatok rá."

 

Szerencsére Aaron Wan-Bissaka és Anthony Martial játékára viszont jó esély mutatkozik.

 

"Nem tudom száz százalékra megjósolni, hogy ki lesz egészséges és bevethető, mert bármi megtörténhet."

 

"De Aaron és Anthony remélhetőleg ezen a héten végig edzeni tudnak majd és így számíthatok majd rájuk. Hogy ez egy félidőt, vagy 30 percet jelent-e, azt nem tudom, de majd meglátjuk, hol tartanak erőnlétileg."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!