Ole: Mi nem játszunk döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer nem tervezi, hogy a Liverpool ellen döntetlenre játsszon csapatával, hiszen a Manchester United felkészült ősi riválisa ellen.


A szezon első találkozása lesz a két szomszédvár között, mely előtt a főnököt arról kérdezték a sajtótájékoztatón, miként tervezi megállítani a Mersey-partiak támadószekcióját és vajon elégedett lenne-e az egy ponttal a listavezető ellen.

 

"Soha nem mehetsz egy pontért, ha a Man Unitednél vagy" - felelte a norvég szakvezető. "Úgy akarok kimenni, hogy a három pontot szerezzük meg. Nem számít, hogy a Liverpool, a Man City vagy a Brighton az ellenfél, meg akarjuk nyerni a találkozót, el kell kezdenünk nyerni a mérkőzéseinket, majd meglátjuk, hogyan alakul a meccs."

 

A 2019/20-as szezonban még nem igazán indult be Ole gárdája, hiszen eddigi nyolc bajnokiból csak kettő győzelem született. A gyengébb eredmények egyik tényezője a magabiztosság hiánya, véli a menedzser.

 

A norvég mester azonban úgy véli, hazai szurkolók előtti siker az optimizmus friss hullámát hozná az Aon Training Complex-be.

 

"Egy jó teljesítmény, egy jó eredmény megváltoztathatja a játékosok önbizalmát, hangulatát. Talán időnként nem hitték, hogy elég jók. Tudom, hogy ezek a játékosok elég jók. Nem kell aggódni emiatt."

 

A Vörös Ördögöknél biztosan nem lép pályára David De Gea, aki a spanyolok válogatott találkozóján szenvedett sérülést az előző héten.

 

 

Ezért az a Sergio Romero állhat a kapuban, aki megbízható teljesítményt nyújtott mindig, amikor a kapuban állt és Olét lenyűgözte az, amit az argentin az edzéseken nyújtott, miközben a szezon első bajnokijára készül, épp a Liverpool ellen.

 

A világbajnoki döntőt is megjárt hálóőr már játszott ebben a szezonban, a Rochdale elleni Ligakupa, valamint az Astana elleni Európa-liga összecsapásokon védte a manchesteriek kapuját, mindkettő végén győzelem született.

 

"Sergio igen jól teljesített edzéseken, az edzőteremben végzett munka nagyon kifizetődő volt számára, úgyhogy egy friss Sergiót látunk majd, aki készen áll. Már játszott pár találkozón a szezon folyamán és bizonyította, hogy készen áll. Nagyon szerencsés helyzetben vagyok, ami a kapusokat illeti, ezt korábban is említettem. Elsőosztályú hálóőrök vannak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League 9. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!