Kölcsönlesen: Hendersonék már ötödikek

Dean Henderson hathatós közreműködésével már ötödik a Premier League tabelláján a Sheffield United, miután a Tottenham Hotspur ellen 1-1-es döntetlent tudtak kiharcolni.


A Yorkeshire-i alakulat a Premier League idei szezonjának második legjobb védelmét tudja felmutatni, élükön Dean Hendersonnal, akik ráadásul még nem kaptak ki a szezonban idegenben.

 

Joel Pereira állt a Hearts kapujában, amikor mindössze második szezonbeli bajnoki győzelmüket sikerült összehozniuk a St. Mirren 5-2-es legyőzésekor.

 

Szintén győzelemnek örülhetett egy másik, manchesteri illetőségű kölcsönben lévő kapus, Alex Fojticek is, aki a Stalybridge Celtic hálóját védve volt egy 2-0-s hátrányból történt 3-2-es fordítás részese a Bamber Bridge ellen.

 

Majdnem összejött a győzelem, és ezzel a 4/4-es sikermutató Kieran O'Hara számára is, ám a Burton Albion egy utolsó pillanatban bekapott gól miatt újrajátszásra kényszerült a Salford City ellen az FA-kupa 2. fordulójában.

 

Szintén megismételt mérkőzésen szerepel majd a Cameron Borthwick-Jacksont kölcsönben foglalkoztató Tranmere Rovers is a világ legrégebbi kupasorozatában, akik hazai pályán nem bírtak a Wycombe Wanderersszel és végeztek 2-2-re úgy,  hogy az angol játékos végig a kispadon ült.

 

Biztosan véget ért viszont George Tanner és Ethan Hamilton érdekeltsége az FA-kupa idei kiírásában, ugyanis míg Tanner és a Morecambe 4-1-re kapott ki a Blackpooltól, addig Hamilton és az új menedzser, Sol Campbell irányította Southend United a Dover Athletictől szenvedett vereséget és búcsúzott.

 

 

A kontinensen véget ért az AS Roma veretlenségi sorozata és Chris Smalling se tudta megakadályozni, hogy a sérülésekkel hátráltatott fővárosiak 2-0-ra kikapjanak a Parmatól.

 

Norvégiában a Tromso és Aidan Barlow pedig még nem menekült meg teljesen a kiesés rémétől, miután csak 0-0-s döntetlent tudtak elérni a szintén veszélyeztetett Valerenga ellen. A 19 éves játékost a félidőben lecserélték, csapatának pedig két fordulóval a bajnokság zárása előtt még négy pontra lenne szüksége ahhoz, hogy megússzák az automatikus osztályváltást.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!