Csapathírek a Spurs meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elárulta, Paul Pogba nem lesz időben megfelelő erőnléti állapotban ahhoz, hogy holnap este pályára léphessen az Old Traffordon a Tottenham Hotspur ellen.


A szeptember óta bokasérülés miatt hiányzó középpályás továbbra is rehabilitációján dolgozik a norvég menedzser elmondása alapján.

 

"Nem. Paul még nem áll készen" - kezdte Solskjaer szerdán újságírók kérdésére válaszolva mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Szóval még egy kicsit távolabb van ettől, de keményen dolgozik, úgyhogy majd meglátjuk."

 

"Már kint edz füvön, úgyhogy majd kiderül, hogy még meddig kell várnunk a bevetésével."

 

 

Pogba további nélkülözésétől függetlenül a Vörös Ördögök középpályán tapasztalt problémái enyhülhetnek Scott McTominay és Nemanja Matic potenciális visszatérésével.

 

McTominay a legutóbbi válogatott szünet óta lejátszott három tétmérkőzést volt kénytelen kihagyni a Brighton & Hove Albion elleni győzelem során összeszedett problémája miatt, míg Matic az októberi, AZ Alkmaar elleni döntetlenre végződött Európa-liga csoportmérkőzés óta nem volt számításba vehető.

 

"Tudják, hogy nem szeretek a sérültjeinkről beszélni, de természetesen ha Scotty és Paul visszatér... eléggé súlytalanok voltunk a középpályán, amiatt, hogy Scott, Nemanja és Paul sem volt bevethető, ez pedig hatással volt ránk."

 

"Scott és Nemanja játszatása egyelőre még kockázatos, de még várjunk ki a mai edzés végéig. Nem csak egy mérkőzés vár ránk, úgyhogy nem tehetek fel mindent egy lapra emiatt. Hosszú távon kell gondolkodnunk."

 

A holnapi kezdősípszó időpontjában is csak kicsivel több, mint három nap telt el a vasárnapi, Aston Villa elleni 2-2-es döntetlen óta, emiatt a játékosok ma délelőtt könnyített edzésen vesznek csak részt.

 

"Három-négy nap alatt nem történnek nagy változások, de természetesen ez a két mérkőzés [holnap a Tottenham, szombaton pedig a Manchester City ellen] nagyszerű esélyt szolgáltat nekünk arra, hogy bizonyítsunk magunknak azt illetően, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt a legjobb csapatokkal is" - tette hozzá Ole.

 

"Természetesen ebben a szezonban már számos jó eredményt sikerült elérnünk nagy ellenfelekkel szemben és szerda estére is van tervünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League 15. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!