Fred formajavulása csak neki köszönhető

Fred érdemel minden dicséretet formája jelentős javulása miatt, állítja a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


A brazil középpályás kimagasló teljesítményekkel rukkolt elő a Tottenham Hotspur és a Manchester City elleni győzelmek során, megmutatva ezzel, hogy a bajnokság legnagyobb rangadóin is képes csapata segítségére lenni.

 

Az új környezethez való nehéz alkalmazkodási időszakot követően a 2018-ban a Shakhtar Donetsktől érkező igazolás tehát elkezdte meghálálni az Ole Gunnar Solskjaer által belé vetett bizalmat.

 

"Fred mindig is élvezte az edzői stáb és a játékostársak bizalmát" - kezdte a norvég menedzser az AZ Alkmaar elleni Európa-liga csoportmérkőzés hivatalos sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva.

 

"A jelenlegi formája csak is rajta múlik és neki köszönhető, mert nagyon keményen dolgozik és amikor Paul [Pogba] megsérült, akkor két kézzel ragadta meg az ezzel együtt járó lehetőségét a bizonyításra."

 

"Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy ezen a szinten láthatjuk teljesíteni és biztos vagyok benne, hogy ebből képes lesz erőt meríteni és tovább fejlődni."

 

 

Fred és Jesse Lingard is át kellett hogy éljenek kellemetlen pillanatokat a múlt szombati városi derbin, ugyanis az egyik City-szurkoló rasszista megnyilvánulását számos bedobált, feléjük irányuló tárgy tetézte.

 

"Beszéltünk a fiúkkal és szerintem ők ugyanolyanok, mint én" - tette hozzá Ole.

 

"Nem szabadna ilyennek történnie a futballban, de amit mi megtehetünk, az az, hogy legközelebb is kimegyünk a pályára és bizonyítjuk, hogy mire vagyunk képesek a labdával, és hogy ebből a szempontból is egyenlőek vagyunk."

 

"Volt néhány nehéz napja Jesse-nek és Frednek, de segítenünk kell más embereknek abban, hogy megértsék, fontos az, hogy miként viselkednek."

 

Pogba hiányában Fred töltötte be a Vörös Ördögök középpályáján keletkezett űrt, de hosszú, bokaproblémája miatti kihagyását követően a francia világbajnok már egyre közelebb jár a visszatéréshez.

 

"Először legyen egészséges és újra jó formában Paul" - válaszolta Ole, amikor Pogba csapatba való automatikus visszakerüléséről kérdezték.

 

"Azt követően számtalan meccsen fog Paul játszani. Számomra ő a világ egyik legjobb középpályása és már nagyon várjuk, hogy újra köztünk lehessen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!