Maguire csípősérülést szenvedett

A Manchester United védője, Harry Maguire hosszabb időre is a partvonalon túlra kényszerülhet, miután kiderült, hogy csípősérülést szenvedett.


A középhátvéd kihagyta a Manchester City elleni 3-1-es vereséggel végződött Ligakupa elődöntő első mérkőzését kedden este az Old Traffordon.

 

Eredetileg úgy tudta mindenki, hogy a bekk lábfejsérülést szenvedett a Wolves elleni gólnélküli döntetlenre végződött FA-kupa mérkőzésen. Egyelőre még nincs hivatalos információ a United részéről azt illetően, hogy az angol válogatott játékos mikor térhet vissza újra a pályára.

 

Maguire, aki gyakran látott el csapatkapitányi teendőket is a szezon során, így a Norwich City elleni szombati bajnokin szinte biztosra vehetően nem léphet majd pályára.

 

Ismerve a Vörös Ördögök sűrű januári menetrendjét - köztük egy Liverpool elleni idegenbeli rangadóval január 19-én - Maguire hosszabb távú kidőlése hatalmas érvágást jelentene.

 

 

Amikor a téma kapcsán kérdezték a City elleni vereséget követően, Ole Gunnar Solskjaer még optimistán válaszolt azt illetően, hogy Maguire nem fog hosszú időt kihagyni.

 

"Nem tudjuk (még meddig nem állhat rendelkezésre). Nem fog hosszú távra kiesni."

 

"De nem hiszem, hogy a hétvégén készen fog már állni. Majd meglátjuk."

 

Mint azóta kiderült, a City elleni meccsen bicegő Phil Jones csak görcsöt kapott, így várhatóan számításba vehető lesz szombaton a Norwich ellen, amennyiben szükség lesz rá.

 

Maguire csípőproblémájával megint elég hosszúvá vált a United sérültjeinek listája, ugyanis Paul Pogba bokaműtétjét követően még hetekig nem lesz bevethető, ahogyan Scott McTominay is harcképtelen egy jobb térdében lévő probléma miatt.

 

Védők tekintetében Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Eric Bailly és Timothy Fosu-Mensah sincs játékra alkalmas állapotban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!