Ole: Túl korai lenne Greenwood válogatottsága

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint fiatal csatárának, Mason Greenwoodnak több időre van szüksége a fejlődéshez, mielőtt meghívót kapna az angol válogatott felnőtt keretébe.


A 18 éves saját nevelésű játékos minden sorozatot figyelembe véve 9. szezonbeli gólját jegyezte a Norwich City elleni szombati 4-0-s győzelem során, pedig csak néhány perccel korábban állt be a kispadról csereként.

 

Üstökösszerű berobbanása a Vörös Ördögök felnőttkeretébe, illetve Harry Kane súlyos sérülése odáig vezetett, hogy az angol lapok már arról találgatnak, hogy Gareth Southgate vajon magával viszi-e a 2020-as nyári Európa-bajnokságra.

 

 

"Szerintem Masonra hosszú, sikerekben gazdag karrier vár, de előbb engedjük, hogy ez a fiatal srác beilleszkedjen a felnőtt közegbe, mielőtt az angol válogatottról és az Európa-bajnokságról beszélnénk" - kezdte Solskjaer.

 

"Most csak arra szabad koncentrálnia, hogy minél többet játsszon nálunk és fejlődjön."

 

"Ha folyamatosan jól játszik nálunk, akkor minden magától meg fog történni. Az utóbbi időben már meghívást kapott az angol U21-es válogatottba is. Ő csak és kizárólag a futballjára koncentrál."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!