Solskjaer reakciója az FA-kupa továbbjutásra

Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, a Manchester United megérdemelten nyert 1-0-ra a Wolves ellen és harcolta ki helyét az FA-kupa 4. fordulójában.


Egy győzelem a Wolves ellen

"Két kapott gól nélküli meccs, eltökélt teljesítmények. Igen, kritizáltak minket amiatt, hogy nem dolgoztunk ki elég helyzetet náluk (Molineux), de elégedettek vagyunk. Ők egy nehezen feltörhető védekezésű csapat. Néhány héten belül erről újra meggyőződhetünk [a Premier League-ben], úgyhogy ez most egy teszt volt a bajnoki előtt. Volt három-négy nagy helyzetünk, ami a Wolverhampton ellen nem igazán gyakori dolog."

 

Újabb kapott gól nélküli meccs

"A mérkőzés végéhez közeledve nyomás alá helyeztek minket, de nem igazán tudtak sok ziccert kidolgozni. Nem is nagyon emlékszem ilyenre. Természetesen ott volt a góljuk, de szerintem egyébként is szabálytalanság előzte meg Harry Maguire-rel szemben. De elégedett vagyok a fiúkkal, hogy kivívták a továbbjutást. A végére már sokan elfáradtak, de erre számítani lehetett a mostani időszak nagy meccsterhelése miatt. Vasárnapra mindenki rehabilitálódik és feltöltődik a Liverpool elleni meccsre."

 

A győztesgól

"Miként lehetett rajtuk áthatolni? Sebességgel! Először is, Harry nagyszerű megmozdulása indította el a helyzetet - nem csak tisztázott, de meg is játszotta a labdát. Nem talált passzsávot, de ide-oda forgott, Rashford pedig már a jelenlétével is problémát okozott, Anthonynak pedig gratulálok a tökéletes időzítésért. Azt gondoltam, hogy túlzottan sokáig kivárt, de nagyszerűen időzített, amely után Juan befejezte a helyzetet. Az edzéseken számtalanszor láttunk már tőle ilyen megoldásokat. Nagyon örülök neki. Elégedett vagyok azzal, amilyen hatással tud lenni a csapatra jelen pillanatban. Kimagasló a jelenléte az öltözőben és a pályán egyaránt."

 

 

Kulcsfontosságúak voltak a tapasztaltabb játékosok

"Amikor olyan játékosaid vannak a pályán, mint Sergio vagy David, nem számít, Nemanja és Juan, akkor ők nagyon fontosak tudnak lenni egy ilyen fiatal közegben, mert ők hatással vannak a többiekre. Nagy tapasztalattal rendelkeznek, már régóta játszanak a csapatban és akár több klubnál is megfordultak előtte. Itt voltak velünk jóban-rosszban. Most pedig átsegítik a fiatalokat a szezon nehézségein. Ők hihetetlenül nagyszerűek - mindannyian."

 

Rashford sérülése

"Igen, visszaütött [a becserélése]. Ki kell használni a lehetőségeinket, amikor adódnak. A következő napokban több vizsgálat is vár rá - vasárnap majd meglátjuk. Nem tudott futni. Kicsit szenvedett a hátával és még kapott egy újabb rúgást is. Nem segített rajta."

 

Ki következik a 4. fordulóban?

"Mi csak magunkra koncentrálunk. Az biztos, hogy idegenben fogunk játszani [a Tranmere Rovers vagy a Watford ellen január 26-án], ahol meg fogunk próbálni győzni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!