Csapathírek a Liverpool meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solsjaer elmondta, időt fog adni Marcus Rashfordnak, mielőtt döntést hozna bevethetőségéről a vasárnapi, Liverpool elleni idegenbeli rangadón.


A 22 éves saját nevelésű játékost hátsérülés miatt le kellett cserélni a szerdai Wolves elleni 1-0-ra megnyert FA-kupa mérkőzésen, mindösszesen 16 perccel azt követően, hogy csereként beállhatott a kispadról, Solskjaer pedig elismerte, elképzelhető, hogy nem fog készen állni az Anfielden megvívandó csatára.

 

"Most még nem tudom megmondani" - válaszolta Ole mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján arra a kérdésre, hogy milyen esélyei vannak 10-es számú játékosának a liverpooli pályára lépésre.

 

"Ahogy Harry [Maguire] esetében is mondtam néhány héttel ezelőtt, természetesen a lehető legtöbb időt fogjuk a rendelkezésére bocsátani ahhoz, hogy megbizonyosodjunk az állapotáról."

 

"Fogunk vizsgálatokat és kezeléseket elvégezni vele a mai napon. Tegnap egyébként is regenerációs nap volt mindenkinek, az ő esetében egy kis kezeléssel kiegészítve."

 

"Ma reggel még nem láttam, de nem fogom visszatartani a lélegzetemet. Azt gondolom, hogy valószínűleg nem fog készen állni, de majd meglátjuk. Még van a meccsig 48 óránk, úgyhogy majd kiderül."

 

 

A két csapat szezonbeli első, Old Traffordon rendezett 1-1-re végződött összecsapásán Rashford szerezte a manchesteriek vezetőgólját, amely az egyetlen mérkőzés volt a szezonban, amikor a Liverpool pontokat veszített a bajnokságban.

 

Két másik játékos, akik akkor kezdők voltak, biztosan nem lesznek ott az Anfielden, Marcos Rojo és Scott McTominay ugyanis továbbra is sérültek.

 

Paul Pogba sincs bevethető állapotban január eleji bokaműtétje után, míg Axel Tuanzebe rehabilitációját végzi egy hónapos hiányázását követően.

 

Luke Shaw játéka szintén bizonytalan, miután kihagyni kényszerült a Wolves elleni hétközi FA-kupa újrajátszást. A baloldali védő térdín sérülést szenvedett a Norwich City elleni szombati bajnoki bemelegítésén.

 

Eric Bailly, aki nyári térdműtétje óta még nem léphetett pályára tétmérkőzésen ebben a szezonban a felnőtt csapatban, kedden zártkapus mérkőzésen játszott rehabilitációja elősegítésén. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!