Csapathírek a Burnley meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált játékoskerete állapotát illetően a szerda esti, Burnley elleni hazai bajnokit megelőzően.


Az Old Traffordon rendezendő találkozóra azt követően kerül sor, hogy a Vörös Ördögök vasárnap 2-0-s vereséget szenvedtek a Liverpool vendégeként az Anfielden.

 

"Nem hiszem, hogy bármilyen problémát vagy rúgást hoztunk volna át a múlt hétvégi meccsről, úgyhogy ugyanazokra a játékosokra számíthatunk majd a Burnley ellen, amely pozitívum" - kezdte Ole a MUTV-nek.

 

"Természetesen nyúzottak vagyunk, néhány játékosunk pedig rengeteg mérkőzésen van már túl a szezonban. Ők pedig ennek köszönhetően fejlődtek is, a fizikális és mentális edzettség előnyeit pedig élvezni is fogják, ezáltal szikárabbá válnak. Egyértelmű, hogy nagyon örülünk Eric [Bailly], Diogo [Dalot] és Luke [Shaw] visszatérésének, így több lehetőség közül válogathatunk."

 

"Érvágás Marcus [Rashford] kidőlése, de ilyen a futball. Ez is a része. Az egész szezon során fantasztikus teljesítményt nyújtott a csapatban, de sajnos most nélküle kell megharcolnunk a további sikerekért."

 

 

A Mersey-partján vasárnap öt védővel álltak fel a manchesteriek, ugyanis Luke Shaw bekerült a belső védőhármasba, de a hét közben hazai környezetben valószínű, hogy a csapat visszatér majd a megszokottabb 4-3-2-1-es felállásra.

 

Bailly és Jones is ott ült a kispadon a később csereként beálló Dalot társaságában Liverpoolban, de a támadóalakzat frissítése céljából Tahith Chongra és Angel Gomesre is szerep várhat a cserék között ezúttal. Rashford mellett Paul Pogba, Scott McTominay és Axel Tuanzebe sem vehető számításba sérülések miatt.

 

Rashford kiválásával egyértelműen több játéklehetőség juthat majd Mason Greenwoodnak és a múlt heti Wolves elleni FA-kupa siker alkalmával győztesgólt szerző Juan Matanak is.

 

"Természetesen Mason így több esélyt fog majd kapni a bizonyításra" - tette hozzá Solskjaer mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Juan ismételten főszerephez juthat, tehát több játéklehetőség vár a keretünk tagjaira."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!