HIVATALOS: Fernandes a United játékosa

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta Bruno Fernandest a Sportingtól, akivel öt és fél éves szerződést kötött a klub, melyet plusz egy évvel meghosszabbíthat.


A 25 éves portugál játékos 63 góllal és 52 gólpasszal segítette korábbi csapatát mely színeiben 137 mérkőzésen léphetett pályára. 19 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában és 2019-ben megnyerte a Nemzetek Ligáját is a nemzeti csapattal.

 

Bruno Fernandes a következőket nyilatkozta:

"A Manchester United iránti rajongásom akkor kezdődött amikor láttam Cristiano Ronaldot játszani ebben a nagyszerű klubban. Azóta szeretem ezt a klubot. Hihetetlen érzés, hogy a Manchester United játékosa lehetek, keményen dolgoztam azért, hogy idáig elérhessek és megígérem a szurkolóknak, hogy mindent megteszek a csapat sikeréért, hogy minél több trófeát tudjunk megszerezni. Szeretnék köszönetet mondani a Sportingnak mindazért amit értem tettek. Szürreális élmény hallani azokat a szavakat amit a játékosok mondtak, mondanak rólam. Hatalmas köszönet Ole-nak és az egész Manchester Unitednek a felém mutatott bizalomért, azon leszek és alig várom, hogy a pályán meghálálhassam."

 

Ole nyilatkozata a bejelentést követően:

"Hónapokon keresztül figyeltük Brunot. Mindenki tisztában van vele milyen lenyűgöző képességekkel megáldott játékosról van szó és ez rengeteget jelent a csapat számára. A legfontosabb viszont az, hogy fantasztikus ember, nagyszerű személyiség, aki igazi vezér. Céljai mindenki számára világosak. Fantasztikus része lesz a csapatunknak és a szezon második felében már segíteni tud nekünk a mérkőzéseken. A téli szünet pont jókor érkezik, hogy megkezdhessük a közös munkát és beépíthessük őt a csapatba, hogy megismerhesse csapattársait."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!