Mata: Hiszünk a továbbjutásban

Juan Mata hiszi, hogy az Európa-liga legjobb 32 közötti Old Traffordon rendezendő visszavágón a Manchester United képes lesz felülkerekedni a Club Brugge-ön, miután idegenben 1-1-es döntetlent értek el.


Anthony Martial első félidei egyenlítése értelmében Ole Gunnar Solskjaer legénysége egy kulcsfontosságú idegenben szerzett gól birtokában várhatja a jövő csütörtöki második felvonást, Mata pedig magabiztos azt illetően, hogy hazai környezetben ki tudják vívni a továbbjutást.

 

"Hiszünk benne, hogy győzni tudunk otthon és továbbjutunk" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Tiszteljük a Brugge-t, nagyon jól játszanak hazájuk bajnokságában és kiváló edzőjük van."

 

"Hátulról építkezve játszanak és nagyon nehéz feltörni a védekezésüket, úgyhogy megpróbáljuk irányításunk alatt tartani majd a mérkőzést és megakadályozni a gyors kontráikat, mert azt ma is megmutatták, hogy milyen gyors játékosokkal rendelkeznek. Remélhetőleg sikerül majd gólra váltanunk a lehetőségeinket és tovább tudunk jutni."

 

 

A Club Brugge gyors iramban kezdte meg a Jan Breydel Stadionbeli összecsapást, Emmanuel Dennis révén pedig a vezetést is megszerezték a 15. percben. Mindazonáltal Mata hiszi, hogy Anthony Martial egyenlítése után a United nagyobb eséllyel pályázott a mérkőzés megnyerésére.

 

"Szerintem a második félidőben jobban játszottunk. Többet voltunk az ő térfelükön, a jó kezdésük után pedig talán nekünk volt nagyobb esélyünk arra, hogy megszerezzük a második gólt" - tette hozzá.

 

"Volt egy helyzetünk Brandon [Williams] révén, Anthony [Martial] pedig kapufát lőtt."

 

"Ők olyan gólt szereztek, amilyet nekünk nem szabadott volna bekapni, mi pedig szintén az ő hibájukból voltunk eredményesek. Győzni akartunk, de az 1-1-es döntetlen se annyira rossz eredmény."

 

 

Mata csapattársa, Victor Lindelöf csalódott volt a bekapott gól körülményei okán, de ő is úgy gondolja, hogy a Vörös Ördögök erős pozícióból várhatják a jövő heti visszavágót a belgák ellen.

 

"A futballban ilyen előfordul, de természetesen nem szabadna ilyen gólt kapnunk" - jelentette ki a svéd bekk.

 

"Viszont gólt tudtunk szerezni idegenben, ez pedig nagyon fontos az európai kupamérkőzéseken."

 

"Időnként megtudtuk mutatni ma a bennünk rejlő minőséget, hazai pályán pedig ennél jobb játékkal szeretnénk majd előrukkolni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!