Kane az Old Traffordon is kiköthet a nyáron

A Tottenham Jose Mourinho irányítása alatt egy új, sikeresebb csapatot szeretne építeni, viszont az angol csatár inkább a távozás mellett dönthet a nyár folyamán.


A Goal értesülései szerint Harry Kane a nyáron akár a Manchester Unitedhez is igazolhat, mivel nem szeretné kivárni a Spurs hosszútávú építkezését.

 

A támadó egy olyan csapathoz szeretne igazolni, aki a közeljövőben harcban lehet a Premier League-ért és az európai kupákért. Amennyiben a Tottenhamnek nem sikerül kvalifikálnia magát a jövő évi európai kupasorozatok egyikébe, akkor nagyon valószínű, hogy távozni fog a játékos.

 

A játékoshoz közeli hírforrások nemrég arról számoltak be, hogy a csatár hajlandó lenne a Unitedhez igazolni, ehhez azonban Ed Woodwardnak ajánlatot kell tennie érte.

 

 

Kane 2018 nyarán hosszabbított a londoniaknál, a jelenlegi szerződése pedig 2024-ig szól. A Spurs elnöke, Daniel Levy viszont nem szeretne olcsón megválni tőle. A hírek szerint a játékos pedig nem kíván új szerződést aláírni a klubbal.

 

Az eddig 181 gólos támadó nem szeretné kupák nélkül befejezni a karrierjét, ezért úgy véli, hogy hamarosan eljön a távozás ideje.

 

Habár a 26 éves játékos jelenleg egy komoly térdín sérülésből lábadozik, valószínűleg ott lehet a nyári Eb-n. A szezonban viszont minden bizonnyal már nem számíthat rá Mourinho.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!