Chong: Mindennél többet jelent a hosszabbítás

A Manchester United szélsője, Tahith Chong elárulta, mindennél többet jelent számára, hogy hétfőn új szerződést írhatott alá a Vörös Ördögökkel.


Mióta 16 évesen megérkezett a Feyenoordtól, a felnőtt csapatban 14 alkalommal léphetett pályára, ebben a szezonban pedig állandó tagságot vívott ki Ole Gunnar Solskjaer keretében.

 

A jövőjével kapcsolatos folyamatos pletykák és találgatások ellenére továbbra is csak a játékra koncentrált és örömére szolgált, hogy hosszabb távra elkötelezhette magát a klubhoz és így részese lehet a norvég menedzser izgalmas jövőre vonatkozó terveinek.

 

"Ez tényleg hihetetlenül sokat jelent számomra" - kezdte Chong a hosszabbítását illetően.

 

"Egy álom vált valóra, hogy fiatalon a Manchester Unitedhez igazolhattam. Ahhoz, hogy továbbra is itt lehessek és ebben a lenyűgöző klubban játszhassak, folytatnom kell a munkát és fejlődnöm kell."

 

"Azt gondolom, hogy a szezon során sikerült csak és kizárólag a futballra koncentrálnom. Bármilyen téma is került elő [az eligazolással kapcsolatban], félre tettem és tényleg csak a futball volt a fókuszban. De jó, hogy végre minden tisztázódott."

 

"Olyan klubhoz tartozom, ahol ha keményen dolgozol, akkor megkapod a lehetőségeidet. Minden csak azon múlik, hogy ezekkel jól tudsz-e élni. Szerintem olyan menedzserünk van, aki nagyon hisz a fiatal játékosokban. Izgalmas időszakot élünk manapság."

 

"Beszéltem a menedzserrel és a klub részéről több emberrel is, hogy mi lenne számomra a legjobb. Azt gondolom, hogy a klub lenyűgöző tervvel állt elő és már nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam, mi fog történni a következő évben."

 

"A klubnál fantasztikus munkát végeznek a fiatal játékosokkal. Ez a klub mindig is híres volt arról, hogy bátran nyúl a fiatalokhoz. Ebben az évben lenyűgöző volt az a hit és bizalom, amelyet a menedzser tanúsított az irányunkba."

 

 

A szezon hátralévő részére még számtalan eldöntendő kérdés marad, Chong pedig szeretné minél jobban letenni a névjegyét ez idő alatt.

 

"Az edzések, és időnként az U23-asoknál töltött napjaim során szeretnék fejlődni játékosként és a lehető legjobbá válni" - tette hozzá.

 

"Tudom, hogy még rengeteg mindenben kell fejlődnöm és előrébb lépnem. A klubnál mindenki hihetetlenül nagy munkát végez annak érdekében, hogy segítsenek ennek az elérésben."

 

"Az elmúlt két mérkőzésemen most már nagyon közel álltam a gólszerzéshez! Egyszer csak össze fog jönni és most a legfontosabb dolog, hogy továbbra is keményen dolgozzak és tegyem a dolgomat a csapat érdekében, ha bekerülök."

 

"Az új szerződésem aláírásával csak még nagyobb lökést kaptam ahhoz, hogy napról-napra, edzésről-edzésre és mérkőzésről-mérkőzésre fejlődjek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!