Hivatalos: Chong hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Tahith Chong új szerződést írt alá, amely értelmében 2022 júniusáig a klub kötelékében marad, egy éves hosszabbítási opcióval.


A holland U21-es válogatott játékos 2016-ban csatlakozott a Vörös Ördögök akadémiájához és azóta 14 mérkőzésen jutott szóhoz a felnőtt csapatban.

 

Tahith Chong

"Egy álom vált valóra, hogy fiatalon a Manchester Unitedhez igazolhattam. Megtiszteltetés minden egyes alkalommal magamra húzni a csapat mezét és a klubot képviselni. Minden egyes napon keményen dolgoztam, hogy fejlődjek és tudom, hogy ez a tökéletes környezet a játékom csiszolására."

 

"Fantasztikus, hogy lehetőségem van a menedzsertől, az edzői stábtól és a világklasszis játékostársaimtól tanulni. Örömömre szolgál, hogy új szerződést írhattam alá és nagyon hálás vagyok azért, hogy az elkövetkezendő években is itt bizonyíthatok."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer

"Tahith mindennap hihetetlenül keményen dolgozik és folyamatosan fejlődik. Az ebben a szezonban nyújtott teljesítménye, legyen az a felnőtt vagy az U23-as csapatban, a kemény munka, az elhivatottság és a személyisége megtestesülése. Elégedettek vagyunk azzal az általa mutatott fejlődéssel, amelyet az akadémiára igazolása óta láthatunk tőle és várjuk, hogy a tehetsége még jobban kibontakozhasson nálunk."

 

"Tahith nagy potenciállal rendelkezik; az életkorát, a képességeit és a munkabírását tekintve fényes jövő vár rá a Manchester Unitednél."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!