A United nem hagyja cserben alkalmazottait

A Manchester United akkor is fizetni fogja a mérkőzésnapokon szolgálatot teljesítő alkalmazottai bérét, ha a szezon hátralévő részében az összes mérkőzést zárt kapuk mögött játszanák, netán törölnék.


A United ügyvezető-alelnöke, Ed Woodward szerint a döntéssel biztosítani szeretnék munkatársaik létbiztonságát az Angliában is egyre jobban terjedő koronavírus járvány idején.

 

A nemes gesztus több, mint 3000 dolgozót érint és bőven 1 millió font feletti fedezetlen kiadást jelenthet a klub számára.

 

"Ezzel a jóindulatú gesztussal szeretnénk mutatni a klub azon törekvését, hogy csökkentsük az alkalmi dolgozóink pénzügyi bizonytalanságát, annak elismeréseként, hogy kulcsfontosságú szerepet vállalnak a szurkolók kiszolgálásában" - kezdődik a Manchester United hivatalos honlapján megjelent közlemény.

 

"Az összes Premier League mérkőzés felfüggesztésre került legalább április 30-ig."

 

 

"Tárgyalások folynak a Premier League-gel azt illetően, hogy mi fog történni az azt követő mérkőzésekkel, köztük még hátralévő négy, Old Traffordon rendezendő bajnokival."

 

"A jóakaratú kifizetés minden olyan meccsnapi és nem meccsnapi alkalmi dolgozónkat érint, akik az elmúlt három hónapban a klubnál dolgoztak."

 

"Számítunk a kimagasló képességű munkatársainkra abban, hogy kivételes szolgáltatást és élményt nyújtsanak az Old Traffordra kilátogató szurkolóknak."

 

"Megértjük, hogy ezek most példa nélküli körülmények és szeretnénk biztonságot nyújtani számukra, bármi is történjen a szezonból hátralévő mérkőzésekkel. Már nagyon várjuk, hogy újra otthonunkban, az Old Traffordon üdvözölhessük a szurkolóinkat - és kollégáinkat - amilyen gyorsan csak lehet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!