Solskjaer: Élet a zárlatok idején

Ole Gunnar Solskjaer betekintést adott a kert és a WhatsApp szerepéről a karantén időszakában, valamint arról, hogyan segíthetnek a focista feleségek a játékosoknak formában maradni.


A 47 éves norvég szerint a nehéz helyzet ellenére a csapat képes fitt maradni játékpercek nélkül is és a dolgok a megszokott rendben zajlanak.

 

"A játékosoknak természetesen megvannak az egyéni edzésterveik, diétáik, ezt az időszakot pedig felhasználhatják arra, hogy valamilyen speciális munkát végezzenek a szerepkörüknek és feladatkörüknek megfelelően" - mesélte Solskjaer a United weboldalán.

 

"Most is a gyerekekkel voltam a kertben, hogy a befejezéseket gyakoroljuk, és a csatárainknak ugyanígy dolgozniuk kell a befejezéseiken és a mozgásaikon."

 

"A játékosaink többségének jól felszerelt lakásuk és megfelelő kertjük van ehhez, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy a feleségek és a barátnők képesek lesznek végrehajtani pár passzt és beadást!"

 

A szezon felfüggesztéséig 11 meccses veretlenségi sorozatot produkált a csapat minden sorozatot figyelembe véve, Solskjaer pedig a Premier League április 30-ig történő elhalasztása ellenére is a csapaton belüli morál fenntartásán dolgozik.

 

"Eddig minden nap több órán keresztül együtt voltunk, úgyhogy ez most más" - tette hozzá a United korábbi csatára.

 

"Most csak a WhatsApp csoportokon keresztül tartjuk a kapcsolatot és tervezzük azokat a feladatokat, amelyeket a visszatérés után fogunk megvalósítani."

 

"Ez a pozitív oldala a technológiának és ebből a szempontból szerencsések vagyunk. Kapcsolatban tudunk maradni és láthatjuk is egymást."

 

 

"Üzeneteket küldhetünk, arra gyors választ kapunk, emellett használhatjuk a régimódi hívás funkciót is, és beszélhetünk egymással a telefonon, úgyhogy rendszeresen tudjuk tartani a kapcsolatot."

 

Solskjaer otthon - akárcsak szülők milliói az országban - felvette a tanár bácsi szerepét is, hogy segíthesse a gyermekei távoktatását.

 

"Igen, csináltuk a múlthéten [az otthoni tanulást] amikor az egész elkezdődött, és el kell mondjam, hogy ez egy kicsit más" - mondta.

 

"A házi feladat elkészítése egy dolog, de hogy tanítani is! Múlthéten megbirkóztunk vele, de nem tudhatod, hogy ez meddig tart. A gyerekek ennek ellenére nagyon jól viselik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!