Solskjaer: Egy szép kanapé nem mindenhova illik

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere azt mondta, van hely a csapatában Alexis Sanchez számára, de hozzátette, a chilei sztár jelenleg csak egy a sok más csapattag közül.


A 31 esztendős Sanchez 2018 januárjában szerződött a Vörös Ördögökhöz, de nem tudott maradandót alkotni, ami után tavaly nyáron az Interhez került kölcsönszerződéssel.

 

Az olaszországi szereplése is nehézkes volt és csak csereként lépett pályára a kupa elődöntőjében tegnap, melyen a Napoli 1-1-es döntetlen után kiütötte az Intert.

 

"Természetesen jó játékosoknak, remek embereknek van helye ebben a környezetben" - nyilatkozta Solskjaer a The Starnak.

 

"Lássuk, hová jutunk a szezon után, hiszen azt érezzük, hogy a keret nagyon izgalmas. Úgy érezzük, tartunk valami felé."

 

"Mikor ide kerül valaki, mindenkinek az a feladata, hogy jól dolgozzon, hisz mindig arról beszélnek az emberek, hogy játékosok jönnek és mennek, és ez arról szól, hogy együtt formáljuk ezt a csoportot."

 

"Lehet egy szép széket vagy kanapét találsz, hogy dekoráld a nappalid, de van, hogy az nem illik oda. Hogy komoly kitüntetésekre gondoljunk, arra koncentrálunk, hogy befejezzük a szezont."

 

 

Időközben a norvég szakember azt is elárulta, hisz abban, hogy Dean Henderson kapus egyszer az angol válogatott első számú hálóőre lehet és átveheti David De Gea helyét az Old Traffordon.

 

"Dean az évek során nagyszerű döntéseket hozott és fantasztikusan fejlődött" - magyarázta Ole. "Keressük a megoldást, hol legyen a következő szezonban, de még nem döntöttünk."

 

"Ez a szezon remek tapasztalat neki, bizonyította, hogy egyszer ő lehet az angol válogatott és a Man United első számú kapusa."

 

A Manchester United jövő pénteken lép pályára a Tottenham otthonában. Ez lesz az első meccs három hónap után, a United a top 4-ért harcol, amely garantálná a Bajnokok Ligája helyet, bár lehet, hogy az ötödik hely is elég lesz ahhoz, ha a Manchester City fellebbezése - két évre eltiltották őket - kudarcot vallana.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!