Ole: Henderson első számú kapus lesz

Solskjaer szerint a United és a Háromoroszlánosok kapuját is hamarosan az angol őrizheti majd.


Dean Henderson a legutóbbi két idényt a Sheffield United együttesénél kezdte meg, segítve a csapatot a Championshipből való feljutásban, valamint meglepetésre a jövő évi Bajnokok Ligája főtáblájáért folyó küzdelemben.

 

A Manchester United várhatóan hajlandó lesz belemenni abba, hogy a kényszerszünet miatt kitolódott szezon végéig maradhasson a játékos a Pengéknél. A kapuvédő következő állomáshelye egyelőre még kérdéseket vet fel.

 

 

"Dean remek döntéseket hozott az elmúlt években, és fantasztikusan fejlődött" – mondta a norvég menedzser. "Egyelőre még csak találgatunk, hol köthet ki ősszel."

 

"Nagyon sok tapasztalatot szerzett ebben a szezonban is, megmutatta a benne rejlő potenciált, és bizonyította, számolni lehet vele a jövőben az angol válogatott és a Vörös Ördögök első számú portásaként."

 

A United egy mérkőzéssel többet játszva két egységgel előzi meg a piros-fehér csíkosakat a tabellán az európai kvalifikációért folyó versenyben. Chris Wilder azonban az Old Traffordon nem számíthat kapusára, miután kölcsönszerződése nem engedi, hogy pályára léphessen a két alakulat közötti összecsapásokon.

 

David de Gea tavaly szeptemberben 4+1 éves szerződést írt alá Woodwardékkal, de Solskjaernak nincs kétsége Henderson felfelé ívelő pályája tekintetében.

 

"Nem az én feladatom boldoggá tenni a játékosokat. Az ő teljesítményük és munkájuk alapján dől el, ki kap szerepet a csapatban és ki marad ki."

 

"Dean továbbra is nagyszerű formát mutat, még mindig szélsebesen fejlődik" – fejezte be a szakember.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!