Ole: Greenwood készen áll a válogatottságra

A norvég szerint, ha valaki a Unitedben megállja a helyét, akkor bárhol máshol képes magas szinten teljesíteni.


Mason Greenwood újra elkápráztatta a Vörös Ördögök szurkolóit a Bournemouth elleni 5-2-es győzelem során szerzett találataival, immáron 15 gólnál jár ebben a szezonban minden tétmeccset figyelembe véve.

 

Az akadémiai nevelés a 2019/20-as idényt Solskjaer egyik állandó cserejátékosaként kezdte meg, de az Európa-ligában mutatott lenyűgöző produkciói után, összesen már 7 alkalommal kapott helyet a kezdőben a Premier League-ben.

 

Ole a támadót a befejezések terén egy igazi specialistának tartja, és úgy véli, az U21-es angol válogatott képes lenne kezelni azt a nyomást, ami Gareth Southgate nagyválogatottjában való szereplésével járna.

 

 

"A Manchester Unitedben játszani megfelelő tesztet jelent ahhoz, hogy egy játékos megmutassa, megtudná-e állni a helyét a világ bármely más együttesében, Masonnek pedig olyan képességei vannak, amelyek csak nagyon keveseknek" – mondta a menedzser.

 

"Szerepelhet a felnőttek között, vagy az utánpótlásban, biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni, örülök, hogy nálunk van."

 

"Ő egy ösztönös gólvágó, mindig a góllövés lesz a védjegye. Szerény srác, aki fejlődni szeretne, és ezért keményen meg is dolgozik, mindenben hallgat ránk. Mason az egyik legjobb, ha nem a legjobb befejező, akit valaha láttam. Hihetetlen nyugalmat sugároz."

 

Greenwood eddig 4 mérkőzésen kapott lehetőséget az U21-esek között, legutóbb a 2-1-es vereséggel végződő Hollandia elleni barátságos meccsen lőtt gólt tavaly novemberben.

 

Southgate fiainak szeptemberben lesz fellépése Izland és Dánia ellen a Nemzetek Ligájában.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!