Korai csapathírek a Villa elleni meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Victor Lindelöf állapotát illetően a csütörtök esti, Aston Villa elleni bajnokit megelőzően.


A stílusos középhátvédet a Bournemouth ellen 5-2-re megnyert szombati bajnoki félidejében kellett lecserélni hátproblémája miatt, amely kétségeket vetett fel a Villa Parkbeli bevethetősége kapcsán.

 

A két csapat Old Traffordon játszott mérkőzésének második manchesteri gólszerzőjeként minimum annak a lehetőségét szeretné azonban biztosítani a svéd játékos, hogy Ole Gunnar Solskjaer sorozatban negyedik Premier League összecsapáson is ugyanazt a kezdőtizenegyet küldhesse pályára.

 

Amikor a ManUtd.com kedden reggel arról kérdezte a norvég menedzsert, hogy tud-e konkrét információt Lindelöf állapota kapcsán, így felelt:

"Nem, még nem. De nincs túlzottan nagy baja. Hamarosan játszani fog."

 

"Abban nem vagyok biztos, hogy a Villa elleni meccsen a pályán lehet, de előfordulhat."

 

 

Bővebb tájékoztatást a válogatott játékos állapota és bevethetősége kapcsán Solskjaer holnapi hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatója jelenthet.

 

Amennyiben Victor nem lesz hadra fogható, szinte borítékolható, hogy Eric Bailly foglalja el helyét a kezdőcsapatban, Ole ugyanis a hétvégén azt sugallta, az elefántcsontparti bekk több mint készen áll arra, hogy több szerepet vállaljon, miután a Cseresznyések ellen a kispadról állt be csereként.

 

Másik két védőtársa, Phil Jones és Axel Tuanzebe azonban továbbra is sérült. Az akadémiai csapat kapitánya, Teden Mengi a felnőtt csapat keretével edz, de Timothy Fosu-Mensah és Luke Shaw is képesek lehetnek feladatot ellátni a védelem tengelyében, amennyiben szükséges.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!